Vélemény

Moderari: A háborús uszítókról …

A hódmezővásárhelyiek Pétere nem csak a rezsicsökkentéshez, nem csak az autókhoz, nem csak a minimálbérhez, a migránsok befogadásához, de a külpolitikához is „ért”.

Nehezen értelmezhető kijelentésében egyszerre nyilvánította ki békevágyát, és követelte, hogy Magyarország legyen lojális tagja az éppen háborús készülődéssel elfoglalt NATO-nak.

A Momentum volt elnöke, Fekete-Győr András ennél is tovább ment: úgy véli, hogy Magyarországnak kötelessége lenne fegyvert szállítani Ukrajnának. Kifejtette még abbéli vágyát, hogy Oroszországgal szemben Magyarország folytasson „elrettentés-politikát”. Hogy ezt pontosan hogyan gondolta, már nem árulta el.

Helyette is bőbeszédű volt az ellenzéki kötődésű sajtó. Szépen, engedelmesen másolták és másolják a nyugat-európai sajtóorgánumok cikkeit, amelyekben Oroszországot a béke ellenségeként, agresszorként festik le, aki háborúra készül Ukrajna ellen.

Lelkesen számolgatják, hogy Ukrajna éppen hány millió dollárnyi fegyvert, páncéltörő rakétát, és más katonai felszerelést kapott a NATO tagországoktól. Követelik, hogy a NATO védje meg Ukrajnát. Rögtön sorolják is a pozitív példákat, hogy az Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, és Nagy Britannia hány katonát készül a kelet-európai országokba küldeni.

Az utóbbi napokban a nyugatos sajtóban a háborús hisztéria elérte az elmebaj határát. Orbán Viktort tartják az európai béke veszélyeztetőjének, csak azért, mert nem hajlandó Magyarországot belesodorni az Oroszországot fenyegető háborús készülődésbe.

Azt érteni vélem, hogy az átlag „haladó” nyugati politikusnak a magyarok élete, vére semmit sem számít.

Azt viszont nem értem, hogy az egyesült ellenzék és a szellemi holdudvaruk miért tolja a háborús propagandát. Mit gondolnak, ez hová fog vezetni? Miért gondolják, hogy jó ötlet Ukrajnában háborúba küldeni a magyar honvédeket?

Miért is kellene magyar fiúknak, családapáknak Ukrajnában meghalnia? Hogy az orosz földgáztartalékokra a „fényességes nyugat” rátehesse a kezét? Hogy a Kremlben is legyen gendersemleges WC?

Az ellenzéki pártok vezetői tényleg teljesen megbolondultak?!

                                                                                                                                  Moderari

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bohár Dániel: Karácsonyék hallgatnak

tk_arpad

Kovács András: Tényleg szóhoz sem jutok!

tk_arpad

Hámori Tamás: Egy tanár véleménye a tüntetésekről

Pászti Dániel

Irsai Farkas László: Nagyon nem értem én Grecsó Krisztiánt

tk_arpad

Kiszelly Zoltán: Ezért sem működnek a szankciók

tk_arpad

Fricz Tamás: A korrupt ellenzék nem úszhatja meg

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Akkor milyen túlsúly, meg milyen sajtószabadság, meg mi van itt, kérem tisztelettel???

tk_arpad

Kötter Tamás: Németországot eltávolították a legkegyetlenebb vallás, a totális woke ideológia nevében

tk_arpad

Hámori Tamás: Úgy tűnik lemaradtam valamiről

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább