Vélemény

Moderari: A háborús uszítókról …

A hódmezővásárhelyiek Pétere nem csak a rezsicsökkentéshez, nem csak az autókhoz, nem csak a minimálbérhez, a migránsok befogadásához, de a külpolitikához is „ért”.

Nehezen értelmezhető kijelentésében egyszerre nyilvánította ki békevágyát, és követelte, hogy Magyarország legyen lojális tagja az éppen háborús készülődéssel elfoglalt NATO-nak.

A Momentum volt elnöke, Fekete-Győr András ennél is tovább ment: úgy véli, hogy Magyarországnak kötelessége lenne fegyvert szállítani Ukrajnának. Kifejtette még abbéli vágyát, hogy Oroszországgal szemben Magyarország folytasson „elrettentés-politikát”. Hogy ezt pontosan hogyan gondolta, már nem árulta el.

Helyette is bőbeszédű volt az ellenzéki kötődésű sajtó. Szépen, engedelmesen másolták és másolják a nyugat-európai sajtóorgánumok cikkeit, amelyekben Oroszországot a béke ellenségeként, agresszorként festik le, aki háborúra készül Ukrajna ellen.

Lelkesen számolgatják, hogy Ukrajna éppen hány millió dollárnyi fegyvert, páncéltörő rakétát, és más katonai felszerelést kapott a NATO tagországoktól. Követelik, hogy a NATO védje meg Ukrajnát. Rögtön sorolják is a pozitív példákat, hogy az Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, és Nagy Britannia hány katonát készül a kelet-európai országokba küldeni.

Az utóbbi napokban a nyugatos sajtóban a háborús hisztéria elérte az elmebaj határát. Orbán Viktort tartják az európai béke veszélyeztetőjének, csak azért, mert nem hajlandó Magyarországot belesodorni az Oroszországot fenyegető háborús készülődésbe.

Azt érteni vélem, hogy az átlag „haladó” nyugati politikusnak a magyarok élete, vére semmit sem számít.

Azt viszont nem értem, hogy az egyesült ellenzék és a szellemi holdudvaruk miért tolja a háborús propagandát. Mit gondolnak, ez hová fog vezetni? Miért gondolják, hogy jó ötlet Ukrajnában háborúba küldeni a magyar honvédeket?

Miért is kellene magyar fiúknak, családapáknak Ukrajnában meghalnia? Hogy az orosz földgáztartalékokra a „fényességes nyugat” rátehesse a kezét? Hogy a Kremlben is legyen gendersemleges WC?

Az ellenzéki pártok vezetői tényleg teljesen megbolondultak?!

                                                                                                                                  Moderari

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: Magyarország a béke pártján áll!

cs3_admin

Moderari: State Department

cs3_admin

Orbán Viktor: Fenntartom Magyarország jogát arra, hogy a józan ésszel szembemenő javaslatokkal szemben fellépjek

cs3_admin

Moderari: Jóemberek!

cs3_admin

Hámori Tamás: No kérem!

cs3_admin

Moderari: Vétó!

cs3_admin

Moderari: A valódi vélemény

Endre Araczki

Moderari: Importvám

cs3_admin

Csisztu Zsuzsa: Aki lerasszistázná a gyerekemet, azt azért „útbaigazítanám”…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább