Térség

Hét illegális migráns halt meg egy balesetben Mórahalomnál

Hét illegális migráns életét vesztette és négyen megsérültek, amikor felborult egy migránsokat szállító autó hétfőn éjszaka Mórahalom belterületén, az 55-ös főúton. 

A szerb autó vezetője, az ellenőrzésben résztvevő rendőröket meglátva, nagy sebességgel próbált meg  elhajtani, azonban az egyterű jármű egy épület falának csapódott, és az oldalára borult. A balesetben összesen heten vesztették életüket, míg a sofőr és másik három migráns megsérült, a mentők mind a négy embert kórházba szállították. Műszaki mentés céljából a szegedi, a ruzsai, valamint a mórahalmi tűzoltókat riasztották, az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoztak a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében, több órára lezártak.

Szabó Szilvia Katalin sajtószóvivő továbbá elmondta, hogy a sofőrt őrizetbe vették, ellene embercsempészés és halálos tömegszerencsétlenség okozása miatt indul eljárás.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Halálos baleset a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében

cs3_admin

Szabadnapos mentős segített Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Az autó motorja is kiszakadt, amikor kamionnal ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Teherautó borult árokba az M5-ösön

cs3_admin

Elaludt és átszakította a szalagkorlátot a 47-esen egy sofőr

cs3_admin

Ittasság miatt előállították azt a sofőrt, aki balesetet okozott a 44-es főúton

cs3_admin

Hat autó ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Motoros szenvedett balesetet Makón

cs3_admin

Egy személy életét vesztette, személyautó és kamion ütközött

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább