Csanytelek

Karácsonyi koncert egy kis meglepetéssel Csanyteleken

Karácsonyi koncertre készülnek a csanytelekiek, amelyen a résztvevőket egy újabb példaértékű meglepetés várja, hogy még szebbé tegyék egymás karácsonyát.

Csanyteleken már több éve azon dolgoznak a település vezetői, hogy a hosszú útszakasz, amely átvezet a falun, karácsonykor minél hangulatosabb és szebb legyen. Ennek érdekében az elmúlt évben is több részen, olyan karácsonyi dekorációs elemek voltak, amelyeket már messziről látni lehetett. A betlehemi jászol, amelyet életnagyságúra készítettek, majd a három egymás mellett álló karácsonyfa is a szorgos kezek munkájának gyümölcse. Az idén is lesz fája Csanytelkeknek, nem is akármilyen, hiszen lakossági felajánlásnak köszönhetően, újabb három nagyméretű fenyőt díszítenek fel. A díszek is a közösség összefogásának köszönhetően valósul meg, amely feldíszítéséhez, minden civil szervezet, a Polgármesteri Hivatal, óvoda és iskola egyaránt hozzájárul. Ahogy ez lenni szokott a lakosság apraja és nagyja is lázasan készül, hogy szent este már mindenki nyugalomban és lehetőleg a családja körében ünnepelhessen. Az idei évben is sok meglepetéssel készülnek, és természetesen mindig akad valami új, valami meglepő. A negyedik gyertya gyújtását, december 19.-én 17.00 órakor egy karácsonyi koncerttel ünneplik meg, ahol újabb meglepetés várja majd a látogatókat. A koncertre az ünnep hangulatához és jellegéhez illő előadókat hívtak meg, akik közül többen csongrádi kötődésűek. Busa Gabriella és Busa Réka testvérpáros mellett, Kóbor Tamás és Thiago Bertoldi varázsolják a látogatók elé a közelgő boldog ünnep hangulatát. Az eseményt egy újabb programmal is összekötik, amire még Csanytelek életében nem volt példa. Családok számára készülnek olyan meglepetéssel, amely szintén összekovácsolja a közösséget és szebbé teszi a családok ünnepét. Egyelőre erről többet még nem lehet tudni, mert december első napjaiban ismertetik a szervezők a részleteket. A koncertre a belépés mindenki számára ingyenes, a járványügyi szabályok betartása mellett, amely program a TOP 5.3.1. pályázat keretein belül valósul meg.

T.G.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Közlekedésbiztonsági nap nem csak gyerekeknek

cs3_admin

Tarolt a Sulisztár Csanyteleken

cs3_admin

A csongrádi rendőrök elfogtak egy 18 éves fiatalt, aki betört több házba Csanyteleken

cs3_admin

Csanytelekre és Tömörkényre már megérkeztek az első gólyák

cs3_admin

A gasztronómiáé volt a főszerep Csanyteleken

cs3_admin

Vajdasági testvértelepülése lett Csanyteleknek

cs3_admin

Karantén záró és csapatépítő tréninget tartottak Csanyteleken

cs3_admin

Helynév-történeti kirándulás Csanyteleken

cs3_admin

Rekord számú elsőáldozó Csanyteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább