Vélemény

Volner János: Van egy rossz hírünk a Gyurcsány-show legújabb szereplőjének

„Márki-Zay Péter a baloldal halványodó “üstököse” és Karácsony Gergely, a Gyurcsány Show lecserélt bábja nemcsak barátok, hanem ideológiai társak is. Azt is tudjuk, hogy kizárólag a liberális baloldal kommunikációs szakértői és “független-objektív” média próbálja elhitetni az emberekkel, hogy (a melegházasságot is támogató) Márki-Zay jobboldali, teszik mindezt kizárólag a szavazatszerzés érdekében. Átlátszó hazugság, azzal a hiú ábránddal, hogyha számtalanszor elmondják, leírják, akkor az igazsággá válik és a választópolgárok majd elhiszik. Óriási hazugság az is, hogy Karácsony Gergely önként és dalolva lépett vissza Márki-Zay javára, kizárólag Dobrev ellen. Színjáték volt az egész. Kőkemény háttéralkuk, gyurcsányi irányítással. Na, de vajon jobboldaliságra vall, hogy baloldali multimillárdos vörösbárók és oligarchák állnak be Márki-Zay mögé, lekövethetetlen pénzáramlással? Vajon jobboldaliságra vall, hogy szakértői csapatát szinte kizárólag baloldali, a Gyurcsány-korszakkorábbi emberei alkotják?

Van egy rossz hírünk a Gyurcsány-Show legújabb szereplőjének, illetve a balos megmondóembereknek. A magyar emberek nem hülyék.

Egy magát komolyan vevő miniszterelnök jelölt miképpen mondhat olyat nyilvánosan, hogy a rezsicsökkentés rossz dolog, el kell törölni? Majd kiegészíti: az ő elképzelése a rezsicsökkentést illetően az, hogy kevesebb áramot, gázt és vizet kell fogyasztani a magyar embereknek és családoknak. Ha nem fogyasztanak kevesebbet, mialatt az energiaárak növekednek, akkor majd a növekvő rezsiszámlák rákényszerítik a magyar embereket és családokat, hogy kevesebbet fogyasszanak. Logikus, nem? Szerintünk nem. Hol van a képletből az ember, mint a legfontosabb tényező? Ez aztán egy vérbeli szakmai javaslat egy miniszterelnök-jelölttől. Persze, már megint a külföldi érdekek. De mit is várhatunk egy Gyurcsány által irányított jobboldalinak hazudott szereplőtől? Egy dolog egyre biztosabb, neki sem a magyar emberek érdekei az elsők.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Magyar Péter Színház bemutatja: Pünkösd Szentesen

Szabó Viktor

Gladden Pappin: Bölcsen tenné az EU, ha Magyarország példáját követné

Szabó Viktor

Moderari: Kopog a fakanál

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

Moderari: Katasztrófavakság

Szabó Viktor

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor