Vélemény

Moderari: Erények és erszények

Alapvetés, hogy az Európai Bizottságban mindenki erényes, tisztakezű, lánglelkű demokrata. Minden egyéb feltételezést, gyanút visszautasítanak. Lassan egy éve derült ki, hogy az Európai Bizottság egyik kiválóságának számláján 4 millió euró (!) landolt. Szépen kitömött erszény, amit persze elfelejtett feltüntetni a vagyonnyilatkozatában. Volt vizsgálat? Nem tudunk róla.

Egyszerű ez is: ha része vagy a neomarxista szellemi áramlatnak, ha kritika nélkül elfogadod az új ideológiák diktálta magatartást, ha „letérdelsz”, akkor rendben vagy, körülbelül akármit csinálhatsz. 

Teljesen egyértelmű, hogy ami egy baloldali irányítású országban – főleg ha régi tagállamról van szó – egy demokratikus, jogállami megoldás, az Kelet-Európában – különösen Magyarországon és Lengyelországban – maga a nettó diktatúra. Az is világos, hogy ha (csak a példa okán) Németországban német cég nyer közbeszerzést az piacgazdaság. Ha Magyarországon német cég nyer közbeszerzést, az is piacgazdaság. Ha Magyarországon magyar cég nyer közbeszerezést, na az már korrupció.

Az Európai Ügyészség – melyhez Magyarország jó okkal nem csatlakozott – nem hallatta szavát egyetlen, az Európai Unió tisztségviselőihez, vagy a régi tagállamok politikusaihoz kapcsolódó ügyben sem.

Mert az Európai Unió költségvetési forrásait nem tőlük, hanem a keleti tagállamoktól kell megvédeni. Tőlünk kell elvenni, előlünk kell visszatartani. Ennek megfelelően elég nagy vehemenciával fenekedik a kelet-európai tagállamok ellen az Európai Ügyészség román vezetője.

Hát ….

Így tényleg több jut nekik, az Erényeseknek.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kövér László: A legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázat

cs3_admin

Hárfás Zsolt: Paks II megtérülése

cs3_admin

Moderari: Vegyen kisebb autót …

cs3_admin

Volner János: Van egy rossz hírünk a Gyurcsány-show legújabb szereplőjének

cs3_admin

Hámori Tamás: Hogy mennyire tipikus!

cs3_admin

Moderari: A hódmezővásárhelyiek Pétere

cs3_admin

Trombitás Kristóf: Ne legyél olyan, mint Tímea!

cs3_admin

Varga Judit: Az Európai Néppártnak most esett csak le, hogy nagy a baj…

cs3_admin

Hámori Tamás: Green Deal

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább