Szentes

Tragédia történt a szentesi strandon

A Szentesi Sport-és Üdülőközpont közleménye szerint tragédia történt a múlt csütörtökön.

“A Szentesi Sport-és Üdülőközpontban a múlt héten csütörtökön este fél nyolckor a szabadtéri 50 m-es medencében a vízben találtunk egy nálunk megszálló VENDÉGET, aki nem mozgott és nem lélegzett. A szolgálatot teljesítő úszómestereink, a medencében úszó Vendégek, és a helyszínre érkező orvosi ügyelet kb 30 percen keresztül végezték az újraélesztését, a Hódmezővásárhelyről indított mentő megérkezéséig. Az eset körülményei teljesen tisztázatlanok. Folyik a rendőrségi vizsgálat, annak lezárultáig érdemi információval nem rendelkezünk. Egyrészt ezért, másrészt az ünnepek miatt nem adtunk ki eddig semmilyen közleményt.”- közölte a Szentesi Sport-és Üdülőközpont a Facebook oldalán.

Az esetről a közösségi oldalon még annyit közöltek: “A néhai Vendégünk estéjéről annyit tudunk, hogy brűgölést követően le akarta magát hűteni. Azt, hogy valójában mi történt, lehet, hogy senki nem fogja megtudni, csak következtetni lehet majd a Törvényszéki orvosszakértői vizsgálat és a nyomozás eredményei alapján. Az úszómester a helyszínen tartózkodott, és a munkáját végezte. Vannak azonban olyan esetek, amire több méterről nem lehet úgy reagálni, mint a közvetlen közelében!”

Forrás, fotó: Facebook/Szentesi Sport- és Üdülőközpont


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Robogókat és bukósisakot is lopott egy szentesi férfi

tk_arpad

Halálos baleset történt Szentes közelében

tk_arpad

Filmpremier a Koszta József Múzeumban

tk_arpad

Az 1848/49 forradalom és szabadságharc emlékére rendezett díjátadó Nemzeti Est Szentesen

tk_arpad

Megújult a Szentesi Pollák Antal Technikum közösségi tere

tk_arpad

Vízilabda maraton Szentesen! Férfi és női mérkőzés is lesz ma a Szentesi Sport- és Üdülőközpontban.🤽‍♀️🤽‍♂️

cs3_endre

Tűzeset és műszaki mentés Szentesnél

tk_arpad

Kábítószer-kereskedőket fogtak Szentesen

tk_arpad

A szentesi Koszta József Múzeum is megpályázza az Év múzeuma díjat

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább