Szentes

Tragédia történt a szentesi strandon

A Szentesi Sport-és Üdülőközpont közleménye szerint tragédia történt a múlt csütörtökön.

“A Szentesi Sport-és Üdülőközpontban a múlt héten csütörtökön este fél nyolckor a szabadtéri 50 m-es medencében a vízben találtunk egy nálunk megszálló VENDÉGET, aki nem mozgott és nem lélegzett. A szolgálatot teljesítő úszómestereink, a medencében úszó Vendégek, és a helyszínre érkező orvosi ügyelet kb 30 percen keresztül végezték az újraélesztését, a Hódmezővásárhelyről indított mentő megérkezéséig. Az eset körülményei teljesen tisztázatlanok. Folyik a rendőrségi vizsgálat, annak lezárultáig érdemi információval nem rendelkezünk. Egyrészt ezért, másrészt az ünnepek miatt nem adtunk ki eddig semmilyen közleményt.”- közölte a Szentesi Sport-és Üdülőközpont a Facebook oldalán.

Az esetről a közösségi oldalon még annyit közöltek: “A néhai Vendégünk estéjéről annyit tudunk, hogy brűgölést követően le akarta magát hűteni. Azt, hogy valójában mi történt, lehet, hogy senki nem fogja megtudni, csak következtetni lehet majd a Törvényszéki orvosszakértői vizsgálat és a nyomozás eredményei alapján. Az úszómester a helyszínen tartózkodott, és a munkáját végezte. Vannak azonban olyan esetek, amire több méterről nem lehet úgy reagálni, mint a közvetlen közelében!”

Forrás, fotó: Facebook/Szentesi Sport- és Üdülőközpont

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kerékpárost ütött el egy autó Szentesen

cs3_admin

Személyautó csapódott fának a 45-ös főúton Szentesnél

cs3_admin

Négyen sérültek meg, amikor két autó ütközött Szentesnél

cs3_admin

Lendületességet hozna a HMG életébe az új igazgató Sipos Kitti

cs3_admin

Kerékpáros sérült meg, amikor autó elé hajtott Szentesen

cs3_admin

Árokba hajtott, majd a sínek mellett oldalára borult egy autó Szentesnél

cs3_admin

Eltűnés miatt keresik Csáki Lászlót

cs3_admin

Három személyt szállítottak kórházba, amikor két autó ütközött Szentesen

cs3_admin

Halálos közlekedési baleset Szentesen (frissítve)

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább