Szentes

Tragédia történt a szentesi strandon

A Szentesi Sport-és Üdülőközpont közleménye szerint tragédia történt a múlt csütörtökön.

“A Szentesi Sport-és Üdülőközpontban a múlt héten csütörtökön este fél nyolckor a szabadtéri 50 m-es medencében a vízben találtunk egy nálunk megszálló VENDÉGET, aki nem mozgott és nem lélegzett. A szolgálatot teljesítő úszómestereink, a medencében úszó Vendégek, és a helyszínre érkező orvosi ügyelet kb 30 percen keresztül végezték az újraélesztését, a Hódmezővásárhelyről indított mentő megérkezéséig. Az eset körülményei teljesen tisztázatlanok. Folyik a rendőrségi vizsgálat, annak lezárultáig érdemi információval nem rendelkezünk. Egyrészt ezért, másrészt az ünnepek miatt nem adtunk ki eddig semmilyen közleményt.”- közölte a Szentesi Sport-és Üdülőközpont a Facebook oldalán.

Az esetről a közösségi oldalon még annyit közöltek: “A néhai Vendégünk estéjéről annyit tudunk, hogy brűgölést követően le akarta magát hűteni. Azt, hogy valójában mi történt, lehet, hogy senki nem fogja megtudni, csak következtetni lehet majd a Törvényszéki orvosszakértői vizsgálat és a nyomozás eredményei alapján. Az úszómester a helyszínen tartózkodott, és a munkáját végezte. Vannak azonban olyan esetek, amire több méterről nem lehet úgy reagálni, mint a közvetlen közelében!”

Forrás, fotó: Facebook/Szentesi Sport- és Üdülőközpont


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen forgatott az M1 stábja

Szabó Viktor

Kinek ártott ez a lámpa, és ez a kuka?!

Szabó Viktor

Ellepi a gaz Szentest, felháborodtak a lakók

Szabó Viktor

Elektromos rollert lopott Szentesen, de gyorsan elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

8 hónapos terhesen veszett nyoma a 15 éves szentesi születésű lánynak

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább