Belföld

Brazil embercsempész csapódott egy kisbusszal két autóba

Két autóval is ütközött Kiskunmajsán egy embercsempész, mielőtt elfogták volna a rendőrök. Egy brazil sofőr vezette azt a Mercedes kisbuszt, amely a Zrínyi Miklós utcában a Fő utca kereszteződéséhez érve, nem adta meg egy Szeged felől érkező Skodának az elsőbbséget, és az oldalába csapódott, az pedig nekiütközött egy ott várakozó BMW-nek.

A holland rendszámú kisbusz segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a baleset helyszínéről. Úgy tudjuk, hogy egy helyi autós üldözőbe vette és közben értesítette a rendőrséget is. A menekülő kisbuszt végül a Félegyházi úton sikerült megállítani. Mint kiderült, A járműben a brazil sofőrön kívül még 24, magát szír állampolgárnak valló férfi utazott. Az embercsempész megpróbált elmenekülni de pár méteren belül el is fogták. A férfit a rendőrök előállították és őrizetbe veszik. Kihallgatását követően a nyomozók előterjesztést tesznek majd a letartóztatásának indítványozására.

A migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Országos iskolatáska-gyűjtés indul a rászoruló gyerekek megsegítésére

cs3_admin

Május 29-én megnyílnak a tűzoltólaktanyák

cs3_admin

Változékony idő várható a héten

cs3_admin

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

cs3_admin

Átadták az új Néprajzi Múzeum épületét

cs3_admin

A családok megvédése a kormány legfontosabb feladata

cs3_admin

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Inárcsnál

cs3_admin

A hétvégén is érkezik egy hidegfront

tk_arpad

Jeladót kapnak a kanalasgémek a Kiskunságban

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább