Belföld

Brazil embercsempész csapódott egy kisbusszal két autóba

Két autóval is ütközött Kiskunmajsán egy embercsempész, mielőtt elfogták volna a rendőrök. Egy brazil sofőr vezette azt a Mercedes kisbuszt, amely a Zrínyi Miklós utcában a Fő utca kereszteződéséhez érve, nem adta meg egy Szeged felől érkező Skodának az elsőbbséget, és az oldalába csapódott, az pedig nekiütközött egy ott várakozó BMW-nek.

A holland rendszámú kisbusz segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a baleset helyszínéről. Úgy tudjuk, hogy egy helyi autós üldözőbe vette és közben értesítette a rendőrséget is. A menekülő kisbuszt végül a Félegyházi úton sikerült megállítani. Mint kiderült, A járműben a brazil sofőrön kívül még 24, magát szír állampolgárnak valló férfi utazott. Az embercsempész megpróbált elmenekülni de pár méteren belül el is fogták. A férfit a rendőrök előállították és őrizetbe veszik. Kihallgatását követően a nyomozók előterjesztést tesznek majd a letartóztatásának indítványozására.

A migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Több mint ötszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

cs3_admin

Hideg idő és többször havazás is várható a jövő héten

cs3_admin

Már több mint 70 ezer kérelem érkezett az otthonfelújítási támogatásra

cs3_admin

A mérések szerint növekszik a mikroműanyagok mennyisége a Tiszában

cs3_admin

Néhol havas eső, havazás is várható a hét végén

cs3_admin

Árokba borult egy kamion az M5-ösön

cs3_admin

Befejeződtek az őszi betakarítási és vetési munkák Magyarországon

cs3_admin

V4-csúcs – Szolidaritásukat fejezték ki a partnerek Lengyelországnak

cs3_admin

Több mint hatszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább