Belföld

Brazil embercsempész csapódott egy kisbusszal két autóba

Két autóval is ütközött Kiskunmajsán egy embercsempész, mielőtt elfogták volna a rendőrök. Egy brazil sofőr vezette azt a Mercedes kisbuszt, amely a Zrínyi Miklós utcában a Fő utca kereszteződéséhez érve, nem adta meg egy Szeged felől érkező Skodának az elsőbbséget, és az oldalába csapódott, az pedig nekiütközött egy ott várakozó BMW-nek.

A holland rendszámú kisbusz segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a baleset helyszínéről. Úgy tudjuk, hogy egy helyi autós üldözőbe vette és közben értesítette a rendőrséget is. A menekülő kisbuszt végül a Félegyházi úton sikerült megállítani. Mint kiderült, A járműben a brazil sofőrön kívül még 24, magát szír állampolgárnak valló férfi utazott. Az embercsempész megpróbált elmenekülni de pár méteren belül el is fogták. A férfit a rendőrök előállították és őrizetbe veszik. Kihallgatását követően a nyomozók előterjesztést tesznek majd a letartóztatásának indítványozására.

A migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

November 10-15-e között érkezik az inflációs nyugdíjkiegészítés

tk_arpad

2374 önkormányzat kap támogatást a szociális tüzelőanyag-programban

tk_arpad

Szeptember 30.: A Magyar Népmese Napja

tk_arpad

Kiemelten fontos a Kárpát-medencében gazdálkodók együttműködése

tk_arpad

Több mint 2200 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

tk_arpad

Megkezdi az őszi ülésszakot a parlament

tk_arpad

A hétvégére ismét melegszik az idő

tk_arpad

Októberben ismét lehet pályázni a Lázár Ervin Programba

tk_arpad

Magyarország történetének tizenhatodik népszámlálása kezdődik meg október elsején

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább