Belföld

Baleset a 4-es számú főúton

Öten sérültek meg, amikor egy ittas sofőr okozott balesetet a 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, amiben a vétkes autója kettészakadt.

A cseh rendszámú Audi Budapest irányába haladt, amikor áttért a szemközti sávba, majd vezetője ellenkormányzott, ettől az autó keresztbe fordult és összeütközött a szemből szabályosan érkező Mercedes személygépkocsival. Az ütközéstől a vétkes autója kettészakadt, és a jármű még mintegy 100 métert csúszott az aszfalton, a leszakadt hátsó része pedig a szalagkorlátnak való ütközés után a mély árokba csapódott, míg az autó első része a szalagkorlátnak ütközve állt meg. Vezetője, és a vétlen autóban ülő négy személy sérült meg, a mentők mindannyiukat kórházba szállították. A vétkes cseh sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szolnoki Rendőrkapitányság ellene a büntető eljárást megindította. A baleset ezen helyszínén a -Szolnoki felüljárón-, a közelmúltban több halálos baleset is történt.

A karambol miatt több órára teljesen lezárták a 4-es főút ezen szakaszát.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Országos iskolatáska-gyűjtés indul a rászoruló gyerekek megsegítésére

cs3_admin

Május 29-én megnyílnak a tűzoltólaktanyák

cs3_admin

Változékony idő várható a héten

cs3_admin

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

cs3_admin

Átadták az új Néprajzi Múzeum épületét

cs3_admin

A családok megvédése a kormány legfontosabb feladata

cs3_admin

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Inárcsnál

cs3_admin

A hétvégén is érkezik egy hidegfront

tk_arpad

Jeladót kapnak a kanalasgémek a Kiskunságban

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább