Balástya

Nagy sikere volt a Balástya Exatlonnak

A felfújható akadálypályán a lehető leggyorsabban kellett végighaladni a versenyzőknek, hogy mielőbb az ügyességi feladathoz érjenek.

A TV2 Exatlon Hungary extrém sport-reality műsorában szerepelt Cservenák Alexandra, Derzsi Viktória, Pap Dorka és a balástyai származású Dékány Dóra, akik meghívást kaptak a XXI. Balástyai Falunapokra, hogy egy felfújható akadálypályán versenyt bonyolítsanak le. Több korosztályban ötvenen neveztek be a BALÁSTYA EXATLON-ra, köztük négyen a legfiatalabb korosztályból, valamint két csapat is, amelynek tagjai szoros küzdelmet folytattak egymás ellen.

A pályán a lehető leggyorsabban kellett végighaladni a versenyzőknek, hogy mielőbb az ügyességi feladathoz érjenek. A kicsiknek például karikát kellett rádobni egy rúdra, majd rögbi labdával eltalálni a hálót, utána egy kis leszúrható rúd alatt focilabdát átrúgni. A felnőttek és a csapatok versenyénél teniszlabdával kellett eltalálni egy álló rudat, majd kettő-kettő karikát rádobni a rúdra. A vetélkedőnek nagyon sok nézője is akadt.

A csapatversenyt 10-8-ra nyerte az Itzel őszibarackjai, Ujvári Zsófia és Ujvári Katalin csapata a St. Mihály csapata ellen. Egyéniben korcsoportonként hirdettek eredményt: 2009-2008 (14 induló): 1. Kószó Bálint, 2. Darabont Annamária, 3. Bárkányi Szandra, 2010-2011-2012 (16 induló): 1. Karakás Levente, 2. Módra Nóra, 3. Kiss Bianka, 2013-2014-2015 (4 induló): 1. Lippai Zétény, 2. Borsos Bende, felnőtt egyéni (4 induló): 1. Pap Zsolt, 2. Vajda Olivér.

kistelekjaras.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Munkában a tűzoltók: Nyitott garázs égett Balástyán

Szabó Viktor

A hétvégén még a kerítés is kolbászból lesz Balástyán

Szabó Viktor

A balástyaiak törik legjobban a kukoricát

Szabó Viktor

Határon túli barátokkal ápolták a hagyományokat Balástyán

Szabó Viktor

Nemzetközi Folkfesztivált rendez Balástya

Szabó Viktor

Épül az iskolai konyha tetőszerkezete Balástyán

tk_arpad

40 jármű ütközött 15 balesetben az M5-ös autópályán (frissítve)

cs3_admin

Csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában

cs3_admin

Nagy Feró lesz a pénteki sztárvendég a balástyai Böllérfesztiválon

tk_arpad