Vélemény

Hámori Tamás: No kérem!

Karácsony Gergely miniszterelnökjelölt a német Die Zeit hasábjain ismerte el, ők bizony átverik a szavazóikat. A baloldali összefogás támogatja és pártolja a menekültek befogadását, de “ezt nem tesszük fel egyetlen plakátra sem, mert ezzel nem lehet választást nyerni” közli Karácsony.

Dobrev Klára pedig folytatja a maszatolást. Miközben több mint tíz százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest a bérek, miközben a nyugdíjak értékkövetését garantálja (és, tanúja vagyok, teljesíti) a kormány, Klára asszony szerint mindenki rosszabbul él, és több százezer család “még nyaralni sem tud idén”. Tehát, be kell vezetni az eurót, és az “európai” minimálbért. Azt, hogy melyikre gondol, a németre vagy (hazabeszélve) a bolgárra, nem árulta el. Pedig nem mindegy. Mint ahogy azt sem mondják (nyilván mert azzal sem lehetne választást nyerni…) hogy az euro bevezetése önmagában picit sem növeli senki életszínvonalát. Tehát, folytatják a “bevált” módszert, hazudnak.

Szép napot!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor

Moderari: A magyarok győztek?

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább