Vélemény

Hámori Tamás: No kérem!

Karácsony Gergely miniszterelnökjelölt a német Die Zeit hasábjain ismerte el, ők bizony átverik a szavazóikat. A baloldali összefogás támogatja és pártolja a menekültek befogadását, de “ezt nem tesszük fel egyetlen plakátra sem, mert ezzel nem lehet választást nyerni” közli Karácsony.

Dobrev Klára pedig folytatja a maszatolást. Miközben több mint tíz százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest a bérek, miközben a nyugdíjak értékkövetését garantálja (és, tanúja vagyok, teljesíti) a kormány, Klára asszony szerint mindenki rosszabbul él, és több százezer család “még nyaralni sem tud idén”. Tehát, be kell vezetni az eurót, és az “európai” minimálbért. Azt, hogy melyikre gondol, a németre vagy (hazabeszélve) a bolgárra, nem árulta el. Pedig nem mindegy. Mint ahogy azt sem mondják (nyilván mert azzal sem lehetne választást nyerni…) hogy az euro bevezetése önmagában picit sem növeli senki életszínvonalát. Tehát, folytatják a “bevált” módszert, hazudnak.

Szép napot!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: Magyarország a béke pártján áll!

cs3_admin

Moderari: State Department

cs3_admin

Orbán Viktor: Fenntartom Magyarország jogát arra, hogy a józan ésszel szembemenő javaslatokkal szemben fellépjek

cs3_admin

Moderari: Jóemberek!

cs3_admin

Hámori Tamás: No kérem!

cs3_admin

Moderari: Vétó!

cs3_admin

Moderari: A valódi vélemény

Endre Araczki

Moderari: Importvám

cs3_admin

Csisztu Zsuzsa: Aki lerasszistázná a gyerekemet, azt azért „útbaigazítanám”…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább