Vélemény

Hámori Tamás: No kérem!

Karácsony Gergely miniszterelnökjelölt a német Die Zeit hasábjain ismerte el, ők bizony átverik a szavazóikat. A baloldali összefogás támogatja és pártolja a menekültek befogadását, de “ezt nem tesszük fel egyetlen plakátra sem, mert ezzel nem lehet választást nyerni” közli Karácsony.

Dobrev Klára pedig folytatja a maszatolást. Miközben több mint tíz százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest a bérek, miközben a nyugdíjak értékkövetését garantálja (és, tanúja vagyok, teljesíti) a kormány, Klára asszony szerint mindenki rosszabbul él, és több százezer család “még nyaralni sem tud idén”. Tehát, be kell vezetni az eurót, és az “európai” minimálbért. Azt, hogy melyikre gondol, a németre vagy (hazabeszélve) a bolgárra, nem árulta el. Pedig nem mindegy. Mint ahogy azt sem mondják (nyilván mert azzal sem lehetne választást nyerni…) hogy az euro bevezetése önmagában picit sem növeli senki életszínvonalát. Tehát, folytatják a “bevált” módszert, hazudnak.

Szép napot!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Gajdics Ottó: Gyurcsány Rákosi legjobb tanítványa

tk_arpad

Fricz Tamás: Az eltűnt ellenzék nyomában

tk_arpad

Pilhál Tamás: Keresztapa elmeséli, ki a korrupt

tk_arpad

Hámori Tamás: Még mindig akkumulátorgyár.

Pászti Dániel

Deák Dániel: Egész eddig a szankciók mellett kampányolt a dollármédia

tk_arpad

Kötter Tamás: Legfeljebb Brüsszel reményei lehettek!

tk_arpad

Kohán Mátyás: Üzentek az ellenzéknek Jászberényből, csókolom

tk_arpad

Moderari: Nem értem …

tk_arpad

Moderari: Cлава Україні!

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább