Vélemény

Szentesi Zöldi László: tele van velem a világháló

“Volt ma egy kis dolgom, csak most szembesültem azzal, hogy tele van velem a világháló. 🙂

Jakab megint robbantotta a parizerbombát, most tejet is iszik, és úgy tesz, mintha ebben az országban csak fideszes evett volna életében pörköltet vagy töltött káposztát.

Micsoda dedó, komolyan mondom.

Szemben ezzel a magamutogató paprikajancsival, én kitűnően főzök, munkából tartom el magam, tehát a családomnak nap mint nap tisztességes ételeket teremtek elő. Erre nem vagyok büszke, szerintem ez a normális. És ne jöjjön senki azzal, hogy hányan esznek csak parizert Magyarországon, mert Magyarország pont egy olyan hely, ahol még az is kiadósan és változatosan ehet, akit nem vet fel a pénz. Akik most óbégatnak, hogy jaj, az egyszerű embernek nem futja másra a parizeren és a Piros Aranyon kívül, azok is két pofára tömik magukat egész álló nap, megnyugtatok mindenkit.

A Jakab-féle “melós” mellesleg az Orbán-terror tizenegyedik évében annyira éhezik, hogy tele bevásárlókocsioval egyensúlyoz a Tescóban, benne húsz liter kóla, tíz klló disznóhús, nápolyi és csoki zsákszámra, meg jut napi egy doboz cigire, piára is mindig. Meg minden másra is. A “melós” tehát véletlenül sem Piros Aranyat kajál parizerrel – ennél igényesebb önmagához – a termékbemutatót meghagyja a milliomos pártelnöknek. Aki persze, szintén nem párizsit eszik párizsival a családjával, csak aljas hazugságokkal hergeli a magyar kormány ellen az örök irigy, tudatlan tömeget.

Mulatságos volt Jakab oldalán olvasgatni, hányan oltották le a hülyeségei miatt. Mintha mellé lőtt volna ezzel a témával. Ahogyan az is mulatságos, hogy egy ellenzéki pártelnök vacsoracsatát vív velem, az egyszerű publicistával.

Nem ez lenne a dolgod, Parizeres Peti, de hát, ennyit tudsz.

És még egy magánmegjegyzés. Abban a bizonyos stúdióbeszélgetésben nem te győztél, nem győzött ott senki. Ellenben hülyét csináltál magadból, amit te is pontosan tudtál, mert adás után nem volt ám olyan nagy mellényed, mint most. Viszont félszeg mosollyal, lehajtott fejjel elhúztál onnan, majd nagy zavarodban tíz perc múlva visszalopakodtál a stúdióba az adás elején elhajított kabátodért, mert a “lefújás” után pár percig azt sem tudtad, hol vagy, mit csinálsz. Kár, hogy a rajongóid ezt már nem látták. Hogy milyen kisfiú voltál.

Ezt csak a történelmi hitelesség kedvéért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: DK Olga szerint szeptembertől mindnyájan hétszeres árat fizetünk a gázért

cs3_admin

Németh Balázs: Valaki látott amiatt nagyon aggódó uniós/nyugat-európai politikust, hogy nem érkezik a Barátságon kőolaj?

cs3_admin

Moderari: „Én lettem a halál, a világok pusztítója.”

cs3_admin

Kötter Tamás: A baloldali politikusok támogatják, a jobboldali politikusok ellenzik Európa elárasztását idegen kultúrákkal

cs3_admin

Moderari: Uborkaszezon

cs3_admin

Gajdics Ottó: Embernek lenni nehéz…

cs3_admin

Hámori Tamás: Na kérem!

cs3_admin

Moderari: Süddeutsche-kommentár

cs3_admin

Zayos Bukta: Legtöbb embernek erről fogalma sincs – de igaz!!!

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább