Csongrád Felgyő Sport

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

A Kisteleki Testedző Egyesület az idei évben is megrendezte az egy hetes labdarúgó táborát, amely hosszú évek óta a legnépszerűbb és leglátogatottabb a térségben.

A gyerekek minden nyáron öt napon keresztül sajátíthatják el a labdarúgás technikai elemeit, mind ezek mellett lehetőségük van arra is, hogy helyi szervezésű, házi bajnokságokon mérjék össze tudásukat. A tábor életében többek között az is hagyománnyá vált, hogy évről évre olyan felnőtt játékosokat hívnak meg, akik első osztályú csapatokban játszanak, illetve valamilyen szinten kötődnek Kistelekhez. Zsótér Donát most nem tudott ellátogatni, de videó üzenetben köszöntötte a kis focistákat, akik már jól ismerik és szeretik őt. Idén a több éve visszalátogató Szélpál Norbert és Ádám Martin mellett, nem kisebb játékos, mint a többszörös válogatott és gólkirályi címmel büszkélkedő Böde Dániel is meglátogatta a gyerekeket.

A Csongrádi Uszodában, pihenő idejét töltő táborozó gyerekek nem kis meglepetéssel és csodálattal várták és fogadták a Paksi FC három labdarúgóját. Norbit és Martint már ismerték a KITE játékosai, de Böde Dániel személye nekik is óriási meglepetést okozott. A gyerekek szinte megszólalni sem tudtak a meglepettségtől. Lassan feloldódtak és sorra kérdezték a népszerű labdarúgókat pályafutásukról a jelenlegi csapatukban történő szereplésükről. A 25-szörös válogatott játékos többek között azt is elmesélte, hogy nagyon jól érzi magát jelenlegi csapatában és büszke arra, hogy csak saját nevelésű, magyar játékosok kerülnek fel a felnőtt csapatba Pakson. Arra biztatta a táborozó kisteleki gyerekeket, hogy legyenek kitartóak, szorgalmasak, mivel a sikerhez vezető út nem könnyű, de nem is lehetetlen.

A nagy meleg hetek óta erőt próbáló minden ember számára, így nekik, focistáknak is többletterhelést jelent egy ilyen klíma, főként a futás terén. Ennek ellenére folyamatosan készülnek a következő bajnoki szezonra és csapattársaikkal együtt mindent megtesznek a sikeres szereplés érdekében. A gyerekekkel nagyon közvetlen labdarúgók mielőtt elköszöntek, több képet is készítettek, aláírásokat osztogattak, majd kedvesen elbúcsúztak, hiszen edzés után utaztak Paksról, Csongrádra, hogy egy nagyszerű délutánt és felejthetetlen élményt szerezzenek a közel ötven kisteleki gyereknek. Búcsúzás képen még egy meccslátogatás is szóba került, mivel a három labdarúgó azonnal belopta magát a gyerekek szívébe.

Ezúton is köszönet mindhárom játékosnak, hogy megtisztelték a gyerekeket jelenlétükkel!

Írta, fotók: TG

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megtalálták a tavaly nyáron eltűnt csongrádi fiú holttestét

cs3_admin

25 év sikereit ünnepelte a Grow Group

cs3_admin

Három arany 5000 méteren, 18 éremmel zártak a magyarok a kajak-kenu vb-n

cs3_admin

Pál István Szalonna és Bandája Csongrádon

cs3_admin

„Itt közlekedem, vigyázz rám!” megyei rajzpályázat csongrádi nyertesei

cs3_admin

Szüreti hétvége Csongrádon

cs3_admin

Személyautó és kerékpáros ütközött Csongrádon

cs3_admin

Az ország legjobbjai között a felgyői Profi-Tom Zöldségtermelő Kft.

cs3_admin

Két nap alatt két autót is ellopott egy férfi Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább