Csongrád Felgyő Sport

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

A Kisteleki Testedző Egyesület az idei évben is megrendezte az egy hetes labdarúgó táborát, amely hosszú évek óta a legnépszerűbb és leglátogatottabb a térségben.

A gyerekek minden nyáron öt napon keresztül sajátíthatják el a labdarúgás technikai elemeit, mind ezek mellett lehetőségük van arra is, hogy helyi szervezésű, házi bajnokságokon mérjék össze tudásukat. A tábor életében többek között az is hagyománnyá vált, hogy évről évre olyan felnőtt játékosokat hívnak meg, akik első osztályú csapatokban játszanak, illetve valamilyen szinten kötődnek Kistelekhez. Zsótér Donát most nem tudott ellátogatni, de videó üzenetben köszöntötte a kis focistákat, akik már jól ismerik és szeretik őt. Idén a több éve visszalátogató Szélpál Norbert és Ádám Martin mellett, nem kisebb játékos, mint a többszörös válogatott és gólkirályi címmel büszkélkedő Böde Dániel is meglátogatta a gyerekeket.

A Csongrádi Uszodában, pihenő idejét töltő táborozó gyerekek nem kis meglepetéssel és csodálattal várták és fogadták a Paksi FC három labdarúgóját. Norbit és Martint már ismerték a KITE játékosai, de Böde Dániel személye nekik is óriási meglepetést okozott. A gyerekek szinte megszólalni sem tudtak a meglepettségtől. Lassan feloldódtak és sorra kérdezték a népszerű labdarúgókat pályafutásukról a jelenlegi csapatukban történő szereplésükről. A 25-szörös válogatott játékos többek között azt is elmesélte, hogy nagyon jól érzi magát jelenlegi csapatában és büszke arra, hogy csak saját nevelésű, magyar játékosok kerülnek fel a felnőtt csapatba Pakson. Arra biztatta a táborozó kisteleki gyerekeket, hogy legyenek kitartóak, szorgalmasak, mivel a sikerhez vezető út nem könnyű, de nem is lehetetlen.

A nagy meleg hetek óta erőt próbáló minden ember számára, így nekik, focistáknak is többletterhelést jelent egy ilyen klíma, főként a futás terén. Ennek ellenére folyamatosan készülnek a következő bajnoki szezonra és csapattársaikkal együtt mindent megtesznek a sikeres szereplés érdekében. A gyerekekkel nagyon közvetlen labdarúgók mielőtt elköszöntek, több képet is készítettek, aláírásokat osztogattak, majd kedvesen elbúcsúztak, hiszen edzés után utaztak Paksról, Csongrádra, hogy egy nagyszerű délutánt és felejthetetlen élményt szerezzenek a közel ötven kisteleki gyereknek. Búcsúzás képen még egy meccslátogatás is szóba került, mivel a három labdarúgó azonnal belopta magát a gyerekek szívébe.

Ezúton is köszönet mindhárom játékosnak, hogy megtisztelték a gyerekeket jelenlétükkel!

Írta, fotó: TG

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kozma Orsival kezdődik szombaton a Csongrádi Advent

tk_arpad

Eltűnés miatt keresnek a csongrádi rendőrök egy 16 éves lányt

tk_arpad

A jeges úton két járműnek sodródott a szentesi Tisza-hídon egy autó

cs3_admin

2023. januárjában indulhat a duális képzés Csongrádon az Alföldi Agrárszakképzési Centrumban

tk_arpad

Barátságos labdarúgó-mérkőzés: Magyarország-Görögország 2-1

tk_arpad

Madaras Norbert lett a Magyar Vízilabda Szövetség új elnöke

cs3_admin

TOP 10-ben a felgyői lovas család csikója –  első magyarként a világbajnokságok történetében

tk_arpad

Közmeghallgatás Csongrádon

cs3_admin

Szombaton Újbor Fesztivál Csongrádon

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább