Kék Hírek

Kamion és kisteherautó ütközött

Egy személy életét vesztette, míg egy ember súlyosan megsérült, amikor összeütközött egy kamion és egy kisteherautó Szolnok elkerülő szakaszán, a 4-es főúton.

Abony felől haladt a vasárut szállító kamion, amikor a felüljáró tetején áttért a szemközti sávba, ahol egy kisteherautóval ütközött. A baleset következtében a kistehergépkocsi vezetője életét vesztette, utasa pedig súlyosan megsérült, őt kórházba szállították. A balesetben a kamion sofőrje nem sérült meg, de a jármű üzemanyag tartálya kilyukadt. A helyszínre a szolnoki tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket és a műszaki mentésben vettek részt. A rendőrök több órán át, teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

Másfél hónappal ezelőtt szintén kamionbaleset volt ugyanitt, akkor mikrobusszal ütközött a kamion és többen életüket vesztették. Információnk szerint ezen felüljárón, rövid időn belül ez már a negyedik baleset, a kamionosok úthibára panaszkodnak, hogy az megdobja a közlekedő járműveket.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Fékezés nélkül csapódott egy autóba, majd azt egy teherautónak lökte egy szerb gépkocsi az M5-ösön

cs3_admin

Segédmotoros és személyautó ütközött Vásárhelyen

cs3_admin

Két nap alatt két autót is ellopott egy férfi Csongrádon

cs3_admin

Fejtetőre borulva az árokban állt meg egy autó Félegyháza határában

cs3_admin

Elsőbbség elmulasztása Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Három személygépkocsi és két tehergépkocsi ütközött a 4-es főúton

cs3_admin

Kutyaharapás okozhatta egy férfi halálát Szentesen

cs3_admin

Egy kiskorú gyermek sérült meg az M5-ösön

cs3_admin

Hárman sérültek meg, amikor összeütközött két autó Domaszéknél

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább