Vélemény

Bohár Dániel: Sofőr, testőrök, sajtósok, szolgálati és díszlet autó – így stand-upol Jakab Péter

„A Balatonon forgattam múlthéten arról, hogy a baloldal miképp próbálja teljesen lejáratni a magyar tengert és a riportomban bemutattam, hogy az állításaik kivétel nélkül hazugságok. Balatonlellén jártunk, amikor megtudtuk, hogy Jakab Péter is a településre érkezik. Bíztam benne, hogy érdemben lehet beszélni a pártelnökkel a Balatonról és a Balaton körüli fejlesztésekről. Tévedtem. Lettek volna kérdéseim bőven, de Jakab Péternek szemmel láthatóan fogalma sincs a Balatonról. Balatonlellén egy rendkívül kínos politikai stand upot adott elő, ami viccesnek nem, kellemetlennek annál inkább nevezhető. Úgy sejtem, hogy mindenhol ugyanezt a show-t nyomja, ugyanis nem sok szót pazarolt az adott településre.

Sok kedvenc részem volt, de talán az egyik amikor azt mondta, hogy ő ki mer jönni az emberek közé, nem úgy, mint Orbán Viktor, aki – Jakab hazugsága szerint – mindenhova golyóállómellényben megy. Mondja ezt az a Jakab, akire egyébként körülbelül 4 vagy 5 biztonsági őr vigyázott. Olyan helyszíneken, ahol nagyjából 30 ember gyűlt össze.

A csúcs azonban mégis az, hogy a Balatonlelléről egy régi enyhén lestrapált autóval hajtott el egy sofőr segítségével, a bökkenő, hogy az igazi szolgálati autója, egy 10 milliós kocsi néhány méterrel lemaradva követte, ugyancsak sofőrrel. Tehát Jakab Péternek 2 sofőrje van. Egy a valódi kocsijának, egy pedig a díszletautónak. Arról nem is beszélve, hogy a Jobbik elnöke 2 sajtóssal jár minden eseményre, amely még politikai berkeken belül is soknak számít, ugyanis emellett vannak még asszisztensek, segítők, kabinetfőnök és még ki tudja kicsodák. A kisember, ugye?

Még mielőtt bárki is félreértené. A probléma nem az, hogy Jakab Péter normális, új, biztonságos autóval közlekedik. Ez teljesen természetes még egy olyan párt esetében is, mint amilyen a Jobbik. A baj az, hogy Jakab Péter úgy próbálja előadni a nép egyszerű gyermekét, hogy átveri az embereket. Hülyének nézi őket.

Lehet, hogy Jakab Péter valóban végtelenül egyszerű (a megnyilvánulásai alapján végképp), ugyanakkor a mögötte álló slepp havonta sok millió forint közpénzt emészt fel, de én azt mondom, hogy még ezzel sincs gond. Csak mondja el az embereknek, hogy a nép egyszerű gyermeke valójában elég sokba kerül a népnek. Miközben a hasznossága már erősen kérdéses.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor

Moderari: A magyarok győztek?

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább