Csongrád

A héten többször is gyérítik a szúnyogokat Csongrádon

A héten többször is gyérítik a szúnyogokat Csongrádon, amelyek költségét a Csongrád Városi Önkormányzat viseli.

Kedden az légi kémiai szúnyoggyérítést tartottak Csongrádon 800 ha belterületen, a munkát a SZEMP AIR Légiszolgáltató Kft. végezte el. Szintén a kedden a légi irtást melegködös földi kémiai szúnyoggyérítés egészítette ki a Városellátó Intézmény kivitelezésében.

Szerdán légi biológiai szúnyoggyérítés történik a nappali órákban a Tisza folyó bal parti ártéri szakaszán a Mámai holtágtól egészen a Csongrádi Kisrét vonaláig. A kezelés granulált biológiai fehérje preparátummal történik, amely csak a szúnyoglárvák ellen hatékony.

2021. június 17-én, csütörtökön légi kémiai szúnyoggyérítés történik az Öregszőlők útja-Ipari Parki út-Mária út-Bokros part zártkerti-külterületi részen mintegy 1400 ha területen. A felhasznált vegyszer DELTASECT PLUS 1,2 ULV, a szer MÉHEKRE VESZÉLYES. Kérik a területen érintett méhészeket állományuk elzárására a kezelés időpontjában.

2021. június 18-án, pénteken ismételten belterületi légi kémiai szúnyoggyérítésre kerül sor 800 ha belterületen. A légi kémiai szúnyoggyérítés a napnyugta előtt 1,5 órával kezdődik várhatóan. A légi kezelést földi kémiai kezelés egészíti ki. Tartalék napok: a főnapot követő 2 nap (06.19-20.) ugyanabban a napszakban.A vegyszer neve: DELTASECT PLUS 1,2 ULVA vegyszer emberre és melegvérű állatokra veszélytelen, MÉHEKRE VESZÉLYES! A légi kémiai és biológiai kezeléseket a SZEMP Air Kft. végzi. A 24. heti összes fent leírt kezelés költségét a Csongrád Városi Önkormányzat viseli.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor

Leung Ting Wingtsun Kungfu iskola indul Csongrádon

Szabó Viktor