Vélemény

Szentesi Fidelitas: Tisztelt Szentesi Üdülőközpont és Szentesi Önkormányzat!

Megérkezett a nyár és szomorúan látjuk, hogy szinte üres a strand. Ennek minden bizonnyal több oka is lehet, amikre megoldást kell találni! Első és fő problémának azt véljük felfedezni, hogy a polgármester túl nagy befolyással bír az üdülőközpont felé és drasztikusan megdrágította a bérleteket, jegyeket, amit február 24-én jelentett be sajtótájékoztató keretein belül.

Másik oknak azt véljük felfedezni, hogy a várva várt újranyitás után a már megváltott bérletek érvényességét csak a kiesett időszak felével kompenzálták. Nem kell messzire menni a jó példáért, a Csongrádi strand a kiesett időszak 100%-át visszaadta a vendégeinek. Az évek óta hűséges vendégeinknek kedvezzünk annyit, hogy a kiesett időszakot ne hárítsák rájuk! Az elvárt bevételt nem biztos, hogy áremeléssel, hanem több vendéggel kellene biztosítani!

A drasztikus áremelések mindig elriasztó hatásúak, kérjük polgármester urat, a jövőben, más ügyekben se tegye ezt! Kérjük, fontolják meg a fiatalok javaslatait és döntsenek úgy, hogy a szentesieknek is jó legyen.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Ezeknek tényleg van jó vastag bőr az orcáján!

cs3_admin

Szentesi Zöldi László: Magyar érdek

cs3_admin

Kötter Tamás: Ez nem az én városom!

cs3_admin

Hámori Tamás: Gyurcsány a pofátlanság világbajnoka

cs3_admin

Moderari: A „Szankciók”-ról

cs3_admin

Pilhál György: Űr marad utána

cs3_admin

Hámori Tamás: A DK nem változik

cs3_admin

Constantinovits Milán: Most sem kap könnyű küldetést az Orbán-kormány

cs3_admin

Moderari: Keresztények vagyunk ….

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább