Vélemény

Szentesi Fidelitas: Tisztelt Szentesi Üdülőközpont és Szentesi Önkormányzat!

Megérkezett a nyár és szomorúan látjuk, hogy szinte üres a strand. Ennek minden bizonnyal több oka is lehet, amikre megoldást kell találni! Első és fő problémának azt véljük felfedezni, hogy a polgármester túl nagy befolyással bír az üdülőközpont felé és drasztikusan megdrágította a bérleteket, jegyeket, amit február 24-én jelentett be sajtótájékoztató keretein belül.

Másik oknak azt véljük felfedezni, hogy a várva várt újranyitás után a már megváltott bérletek érvényességét csak a kiesett időszak felével kompenzálták. Nem kell messzire menni a jó példáért, a Csongrádi strand a kiesett időszak 100%-át visszaadta a vendégeinek. Az évek óta hűséges vendégeinknek kedvezzünk annyit, hogy a kiesett időszakot ne hárítsák rájuk! Az elvárt bevételt nem biztos, hogy áremeléssel, hanem több vendéggel kellene biztosítani!

A drasztikus áremelések mindig elriasztó hatásúak, kérjük polgármester urat, a jövőben, más ügyekben se tegye ezt! Kérjük, fontolják meg a fiatalok javaslatait és döntsenek úgy, hogy a szentesieknek is jó legyen.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

„Össztüzet” kaptunk, megint

cs3_admin

Borsodi Attila: Büszkeség és balítélet – nem térdelünk!

cs3_admin

Lánczi Tamás: A COVID-csapda

tk_arpad

Novák Előd: Tolvajokat támogat a Jobbik Újbudán is!

cs3_admin

Rákay Philip: Mégis mikorra esne Feri születésnapja?

cs3_admin

Kálomista Gábor: „Rendezők és producerek is fenyegették a Gyurcsány-film színészeit”

cs3_admin

Apáti Bence: Csepp a tengerben

cs3_admin

Szerveződik az új európai jobboldali szövetség Orbán Viktor vezetésével

cs3_admin

Segédmunkásként dolgoztatták, családjával együtt kitelepítették, édesapját börtönbe zárták a kommunisták, majd az egész világot meghódította

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább