Vélemény

Novák Előd: Tolvajokat támogat a Jobbik Újbudán is!

„Jakab Péter kiszivárgott beszéde szerint tolvajokat támogat a Jobbik, Újbudán is!

„Jakab Péter Jobbik-elnök kiszivárgott hangfelvétele szerint »piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk. Mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre, valljuk be.« Most, hogy a köpönyegforgató párt Újbudán is a DK ejtőernyős jelöltjét támogatja a Momentum alelnöke és helyi alpolgármesterével szemben is, azt jelzi, hogy a »21. századi politikaként« hirdetett árulás keretében inkább az ex-kommunista, kormányon már leszerepelt őskövülettel köt alkut a Jobbik, pedig akár a választókra is bízhatná a döntést, Gyurcsány pártjának immár nyílt támogatása helyett.

A valaha nemzeti és antikommunista Jobbik első alapszervezetének, az újbudainak az alapítója voltam; az egykor nevében is jobboldali, a Jobboldali Ifjúsági Közösségből alakult párt Alapító nyilatkozata szerint a párt elsődleges feladata »a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból«. Ehhez képest a politikai prostitúció leggusztustalanabb perverzióit látjuk, amikor képesek Gyurcsánnyal is összefeküdni a hatalom minden áron való megszerzése érdekében. Gy. Németh Erzsébet kommunistaként kezdte politikai pályafutását, majd a kommunista utódpárt, az MSZP politikusa is volt. Másfél éve az önkormányzati választáson még a XVII. kerületben indult polgármesterjelöltként, majd miután ott elbukott, ejtőernyősként Újbudára dobnák súlyos csapásként, ahogy a szintén DK-s Czeglédy Csaba is idegenlégiósként küzd meg a pénzéért: az adócsalás és magánokirat-hamisítás már 2010 előtt is jogerősen elítélt, szombathelyi politikusbűnöző Újbuda jogi képviselője lett, tízmilliókat tehet ezért a mellékállásáért zsebre, hiszen csak szavakban tiltakozott vállalhatatlan megbízatása ellen a Momentum, a Jobbik és az LMP, amikor előterjesztésemre szerződést bonthatott volna az önkormányzat, azt már nem támogatták. Ez egy konkrét, ékes példája annak, hogy a balliberális összefogásban hogyan érvényesülnek Gyurcsány politikusbűnözői, szó sincs tehát elszámoltatásról vagy új arcokról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Moderari: Túltolják, rendszeresen túltolják

tk_arpad

Kötter Tamás: Az Unió politikusai mindent egy lapra, Oroszország totális vereségére tettek fel

tk_arpad

Kocsis Máté: Kárpátaljai testvéreinknek végig kell nézniük, hogy a halottasházak megtelnek rokonaik holttestével

tk_arpad

Moderari: Magyarország államformája

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Tisztázzuk: az EU nem segélyt tart vissza, hanem a mi pénzünket!

tk_arpad

Jeszenszky Zsolt: Jamie Lee Curtis magyarul vette át az Oscar-díját?

tk_arpad

Szentesi Zöldi László: A győzelemhez

tk_arpad

Bayer Zsolt: Ez így nem mehet tovább!

tk_arpad

Orbán Viktor: Magyarország vezetése elég erős ahhoz, hogy távol tartsa az országot a háborútól

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább