Térség

A hosszú hétvégén vihar adott munkát a megye tűzoltóinak

Fallen tree after a thunderstorm

Pénteken a délelőtti órákban személygépkocsi sodródott le az útról, majd fának ütközött Szatymaz közelében az 5. számú főúton. A műszaki mentést a kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók végezték, akik áramtalanították a gépjárművet. A balesetben egy személy megsérült.

Szombaton két balesethez riasztották a megye tűzoltóit. A délelőtti órákban Csongrád közelében a 4502. számú főúton egy kisteherautó csúszott árokba. A műszaki mentést a csongrádi hivatásos tűzoltók végezték, a balesetben egy személy megsérült. A délutáni órákban Szentes közelében a 4642. számú főúton szintén árokba csúszott egy személygépjármű. A balesethez a szentesi hivatásos, valamint a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Az esti órákban Szegeden a Cserepes soron tűzesethez riasztották a tűzoltókat. A lakóingatlanban szekrény és ruhadarabok égtek, amelyet a város hivatásos egységei egy vízsugárral oltottak el. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap délelőtt a szentesi hivatásos tűzoltókat árokba borult személyautó műszaki mentéséhez riasztották, a gépjárművet áramtalanították. A balesetben négy személy megsérült.

Vasárnap délután a Csongrád-Csanád megye területén átvonuló vihar adott munkát a megye tűzoltóinak. Összesen 49 bejelentés érkezett a megyei műveletirányítási ügyeletre, amelyek főleg Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, valamint Szeged településekről érkeztek. A legtöbb gondot kidőlt fák és lehasadt faágak okozták.A mentésben részt vevő hivatásos egységek mellett az üllési, a fábiánsebestyéni, a kisteleki, valamint mindszenti önkéntes tűzoltók vettek részt a viharkárok felszámolásában.

Hétfőn folytatódott a vasárnap délután megyénk felett átvonult zivatar által okozott viharkárok felszámolása. A megye tűzoltó egységeinek nyolc esetben kellett kidőlt fákat, lehasadt faágakat eltávolítaniuk. A hivatásos egységek munkáját a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltók segítették.

csongrad.katasztrofavedelem.hu

A kiemelt kép illusztráció/Envato Elements- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Munkácsy, a festőfejedelem musicalt mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Farkas Sándorral is tárgyalt Navracsics Tibor Szegeden

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak figyelem! Életbe lépett a „vörös kód”!

Szabó Viktor

A Szentest és Csongrádot útba ejtő Volánbuszokat is élőben követheti a telefonján

Szabó Viktor

Szentesre és Csongrádra is markáns lehűlés érkezik

Szabó Viktor

Boldog új évet, Cs3.hu Család!

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak, érdemes még ma teletankolni a verdát!

Szabó Viktor

A rendőrség meghosszabbította a razziát a Szentes, Csongrád és Kistelek környéki utakon

Szabó Viktor

Farkas Sándor: boldogság, szeretet, egymásra találás + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább