Szentes

A polgármester nem írja alá a szentesi sportegyesületek támogatását

Az év harmadán túlvagyunk, azonban még nem érkezett meg a szentesi sportegyesületeknek szánt városi támogatás. Kovács János önkormányzati képviselő szerint azonban a nem hozzáértő városvezetés miatt késnek a támogatások.

Mint Kovács János, a szentesi képviselőtestület Sportbizottságának korábbi elnöke posztjában emlékeztetett: korábban ilyen nem fordulhatott elő, a város egyik fontos értéke azon sportolók anyagi és erkölcsi támogatása, akik Szentes hírnevét viszik ország- és világszerte.

A Fideszes önkormányzati képviselő emlékeztetett, már tavaly is késve érkezett meg a támogatás, amelynek fontos szerepe van az egyesületek működésében.  

A képviselő a CS3-nak elmondta, hogy a járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet miatt nem tartanak képviselőtestületi ülést Szentesen, más módon pedig nem kéri ki a hozzáértők véleményét a polgármester, így valószínűsíthető, hogy ismét a szakértelem hiánya miatt születik rossz döntés.

Ahogy Kovács János fogalmazott: „lehet persze hivatkozni a járványhelyzetre, de az önkormányzat nem veszi figyelembe azt a tényt, hogy a sportegyesületek működnek, a bajnokságok és versenyek sem szünetelnek!”

Forrás: Kovács János /Facebook

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új elnököt választottak a szentesi polgárőrök

cs3_admin

Május 10-től újraindul az úszásoktatás a Szentesi Vízilabda Klubnál

cs3_admin

Csongrádon és Szentesen is oltottak a honvédségi oltóbuszokon (videóval, képgalériával)

cs3_admin

280 millió forint támogatást kap Szentes

cs3_admin

A tűzoltók segítségével jutottak be a mentők egy idős beteghez Szentesen

cs3_admin

Ma nyit újra a szentesi mozi

cs3_admin

Elkezdődött a körforgalom építése a szentesi laktanyánál

cs3_admin

AstraZeneca oltás felvételére van lehetőség a szentesi oltóponton a héten – közlemény

cs3_admin

Autóbusz és személyautó ütközött össze Szentesen, az anyagi kár jelentős

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább