Szentes

Baleset okozóját keresi a Szentesi Rendőrkapitányság

A Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a 06050/62/2021. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két kerékpáros ütközött össze 2021. február 9-én 8 órakor Szentesen, a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolánál, majd mindketten a földre estek. Az egyik résztvevő a rendőrök kiérkezése előtt, adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A másik kerékpáros a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.
A tanúk elmondása alapján a helyszínt elhagyó ismeretlen kerékpáros nő szőke hajú, piros kabátot viselt, valamint női vázas, fehér vagy vajszínű kerékpárral közlekedett.
A rendőrség kéri, hogy aki a fenti esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az keresse fel személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságot (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43.), vagy hívja a 06/62/562-400-as telefonszámot, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámot.

police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Három autó ütközött Szentesnél, öten sérültek meg

cs3_admin

Sajtótájékoztató a szentesi kórházban

cs3_admin

Május 13-ig lehet beküldeni az alkotásokat a “Műszaki napon jártam” rajzpályázatra

cs3_admin

Ukránok sérültek meg, amikor autójuknak ütköztek Szentesen

cs3_admin

Egy motoros súlyosan megsérült, amikor autóval ütközött Szentesen

cs3_admin

A szentesi Hungerit tűznél több mint ötven tűzoltó dolgozott

cs3_admin

A vizes úton megcsúszott, több fának neki ütközött, majd a kerékpárútra borult egy autó 

cs3_admin

Megkezdődött az idei versenyszezon a horgászoknál

cs3_admin

Gyurta Dániel Csongrádra és Szentesre látogat

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább