Szentes

Baleset okozóját keresi a Szentesi Rendőrkapitányság

A Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a 06050/62/2021. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két kerékpáros ütközött össze 2021. február 9-én 8 órakor Szentesen, a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolánál, majd mindketten a földre estek. Az egyik résztvevő a rendőrök kiérkezése előtt, adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A másik kerékpáros a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.
A tanúk elmondása alapján a helyszínt elhagyó ismeretlen kerékpáros nő szőke hajú, piros kabátot viselt, valamint női vázas, fehér vagy vajszínű kerékpárral közlekedett.
A rendőrség kéri, hogy aki a fenti esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az keresse fel személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságot (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43.), vagy hívja a 06/62/562-400-as telefonszámot, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámot.

police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új elnököt választottak a szentesi polgárőrök

cs3_admin

Május 10-től újraindul az úszásoktatás a Szentesi Vízilabda Klubnál

cs3_admin

Csongrádon és Szentesen is oltottak a honvédségi oltóbuszokon (videóval, képgalériával)

cs3_admin

280 millió forint támogatást kap Szentes

cs3_admin

A tűzoltók segítségével jutottak be a mentők egy idős beteghez Szentesen

cs3_admin

Ma nyit újra a szentesi mozi

cs3_admin

Elkezdődött a körforgalom építése a szentesi laktanyánál

cs3_admin

AstraZeneca oltás felvételére van lehetőség a szentesi oltóponton a héten – közlemény

cs3_admin

Autóbusz és személyautó ütközött össze Szentesen, az anyagi kár jelentős

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább