Szentes

Baleset okozóját keresi a Szentesi Rendőrkapitányság

A Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a 06050/62/2021. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két kerékpáros ütközött össze 2021. február 9-én 8 órakor Szentesen, a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolánál, majd mindketten a földre estek. Az egyik résztvevő a rendőrök kiérkezése előtt, adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A másik kerékpáros a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.
A tanúk elmondása alapján a helyszínt elhagyó ismeretlen kerékpáros nő szőke hajú, piros kabátot viselt, valamint női vázas, fehér vagy vajszínű kerékpárral közlekedett.
A rendőrség kéri, hogy aki a fenti esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az keresse fel személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságot (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43.), vagy hívja a 06/62/562-400-as telefonszámot, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámot.

police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A jeges úton két járműnek sodródott a szentesi Tisza-hídon egy autó

cs3_admin

Nagyobb hanghatás várható Szentes környékén

tk_arpad

Meztelen lesz a Mikulás Szentesen?

tk_arpad

Szentesen is földadót vezetnek be

tk_arpad

26 milliós rezsitámogatás a szentesi sportuszodának

tk_arpad

Felavatták az Árpád-Agrár Zrt. és a Szentesi Paradicsom Kft. üvegházait

tk_arpad

Vádat emeltek az apósát megmérgező szentesi férfi ellen

tk_arpad

Villámok cikáztak a Pollákban

cs3_admin

A szentesi szülészet bezárása miatt aggódnak a szülők, szó nincs bezárásról

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább