Kistelek

Rendet rakni hívja a kistelekieket a városrendész

Belterületen és külterületen is felszámolják az illegális szemétlerakó helyeket, várják a segítőket az első „szemétgócfelszámoló” akcióra.

Kistelek Város Önkormányzata kiemelt feladatának tekinti a környezet tisztán tartását, mely kiterjed a város bel- és külterületére is. Tódor Sándor városrendész és Nagy Gábor mezőőr feltérképezték azokat a helyeket, ahol felelőtlen emberek szemétlerakónak nézik a közterületet, a természeti környezetet.

Ezeken a helyeken március 13-án lesz az első szemétgócfelszámoló akció”, melyhez szeretnék segítségül hívni azon kisteleki lakosokat, akik tevékenyen részt vennének az illegális hulladék eltávolításában.

A részletek miatt Tódor Sándor városrendészt a 06/20/513-1693, vagy Nagy Gábor mezőőrt a 06/70/418-7425 telefonszámon lehet keresni, vagy a varosrendesz@kistelek.hu e-mail címen lehet regisztrálni.

A szemétgócok felszámolásának a pontos helyszínét, helyszíneit, a gyülekezés helyét és pontos időpontját a későbbiekben határozzák meg a segítők számától függően.

A szervezők továbbra is kérik a lakosság segítségét akár a helyszínek bejelentése, akár a szemetet lerakók személyét illetően!

Forrás, fotó: kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Játszóterek újulnak meg Kisteleken

cs3_admin

Májusban lehet legközelebb vásár Kisteleken

cs3_admin

Sikkasztókat keres a kisteleki rendőrség

cs3_admin

M5-ösön árokba hajtott egy kisteherautó

cs3_admin

Tavaszi díszben a kisteleki körforgalom

cs3_admin

Csinosítják a kisteleki szökőkutat

cs3_admin

Átadásra kész a Kisteleki Agrárlogisztikai Centrum

cs3_admin

Elindult a próbaüzem az ipari szennyvíztelepen Kisteleken

cs3_admin

Több mint 700 mázsa szenet osztanak szét Bakson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább