Kistelek

Rendet rakni hívja a kistelekieket a városrendész

Belterületen és külterületen is felszámolják az illegális szemétlerakó helyeket, várják a segítőket az első „szemétgócfelszámoló” akcióra.

Kistelek Város Önkormányzata kiemelt feladatának tekinti a környezet tisztán tartását, mely kiterjed a város bel- és külterületére is. Tódor Sándor városrendész és Nagy Gábor mezőőr feltérképezték azokat a helyeket, ahol felelőtlen emberek szemétlerakónak nézik a közterületet, a természeti környezetet.

Ezeken a helyeken március 13-án lesz az első szemétgócfelszámoló akció”, melyhez szeretnék segítségül hívni azon kisteleki lakosokat, akik tevékenyen részt vennének az illegális hulladék eltávolításában.

A részletek miatt Tódor Sándor városrendészt a 06/20/513-1693, vagy Nagy Gábor mezőőrt a 06/70/418-7425 telefonszámon lehet keresni, vagy a varosrendesz@kistelek.hu e-mail címen lehet regisztrálni.

A szemétgócok felszámolásának a pontos helyszínét, helyszíneit, a gyülekezés helyét és pontos időpontját a későbbiekben határozzák meg a segítők számától függően.

A szervezők továbbra is kérik a lakosság segítségét akár a helyszínek bejelentése, akár a szemetet lerakók személyét illetően!

Forrás, fotó: kistelekjaras.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor

7 nap alatt 9 bűncselekményt követett el egy férfi Kisteleken

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább