Vélemény

Szentesi Fidelitas: Nyílt levél Szentes Város Polgármesterének és Városvezetésének!

Szomorú bejelentést tett Szűcs Ildikó a Szentes Tv-ben!Arra készül, hogy a jelenlegi Gyermekkönyvtárat megszünteti. Ezzel egy több, mint 7 évtizedes múltra visszatekintő intézménnyel lenne szegényebb városunk!E döntés támadás a fiatalok és a szentesi kultúra ellen. Semmilyen szempontból nem indokolt, hiszen ennek fenntartása a város költségvetésének elhanyagolható tétele. A Gyermekkönyvtár áttelepítése az elgondolás szerint drága, és állománya nyilvánvalóan nem fér be a Szentes Városi könyvtárba, elhelyezkedése most ideális, hiszen több mint 1000 fős diákság tanul a közvetlen közelében. De még hosszasan sorolhatnánk az ellenérveket! Felszólítjuk Szabó Zoltán Ferenc polgármestert és a város vezetését, hogy állítsák le Szűcs Ildikó ámokfutását, álljanak ki a fiatalokért és ne rombolják, hanem fejlesszék a Gyermekkönyvtárat! A szentesi Fidelitas továbbra is képviseli a fiatalok érdekeit és nem engedjük, hogy a baloldali vezetés elüldözzön minket, fiatalokat!

Pászti Dániel, a Szentesi Fidelitas elnöke

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor a Focus Online-nak: Minél hamarabb minél több vakcinát kell szerezni

tk_arpad

Szalay Róbert, Boby: Mi a valóság a politikai számháború mögött? Hogyan teljesített 2020-ban a magyar gazdaság az európai és világversenyben?

cs3_admin

Itt megnézheti Rákay Philip videóját, amit letiltottak a Facebookon!

cs3_admin

Sebes Gábor: Kísértet járja be Amerikát

cs3_admin

Rákay Philip: Dobrevvel szembejött a valóság

cs3_admin

Hámori Tamás: Szép új világ

cs3_admin

Skrabski Fruzsina: Szégyelljék magukat, akik feljelentették Müller Cecíliát

cs3_admin

Csak egy darab közületek..

cs3_admin

Skrabski Fruzsina: Így készülnek a lejárató cikkek Magyarországról

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább