Vélemény

Hámori Tamás: Szép új világ

A Time című erősen liberális kiadványban megjelent egy érdekes elemzés.A cikk írója határozottan pozitív módon használva a szót írja le, milyen sikeres összeesküvést vittek végbe a demokrácia és szabadság (értsd: Biden) győzelme érdekében, amelyen másfél évig dolgoztak. Ilyesmik:Minél több ember meggyőzése, hogy levélben szavazzon. (Megvan, hogy egy sor államban Trump állt nyerésre a levélszavazatok előtt?)Elérni, hogy a szavazatszámlálók a “demokrácia” (értsd: Biden) iránt elkötelezett emberek legyenek.Elérni, hogy vitás esetekben olyan bírók döntsenek, akik demokrata érzelműek.Elérni, hogy Trump és hívei ne jusanak nyilvánossághoz.ÉS a republikánus szavazók lehetetlenné tétele, “átnevelése”.Azt mindenki tudhatta, ilyesmi eddig is történt. De az, hogy a dolgot a szerző nem elismeri, hanem dicsekszik vele, ez új. Tehát már elég erősek ahhoz, hogy a halvány látszatra sem ügyelnek, akinek nem tetszik, kapja be!Mielőtt valaki azt mondja, Amerika messze van, talán gondoljon Gyurcsány és társai nyilatkozataira! Akik már most megígérték, lehetetlenné teszik azokat, akik nem tetszenek nekik. És, idézem, “ehhez nem kell kétharmad”.Sőt, láthatóan még választási győzelem sem. Schittl Eszter már megkapta, hogy a bank megszüntette a számlájukat. Mert “nem támogatják a tevékenységét”. Érthető? A bank nem azt mondja, mi nem adunk pénzt. Az nyilván joguk. Nem. Ők egyszerűen lehetetlenné teszik a munkájukat. Az, hogy ehhez komoly igazságügyi indok, megkeresés kellene, nem baj. Pereljenek Eszterék nyugodtan. Lehet, hogy majd pár év múlva nyernek is. Csak akkor már minek.Hát, ezt kell érteni azon, ha egy liberális, baloldali azt mondja, demokrácia, jogállam. A technika, az ideológia már megvan, ami még hiányzik, az a KGB/ÁVH, a munkatáborok, Orwell gondolatrendőrsége.Szép napot, jó egészséget mindenkinek!

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor a Focus Online-nak: Minél hamarabb minél több vakcinát kell szerezni

tk_arpad

Szentesi Fidelitas: Nyílt levél Szentes Város Polgármesterének és Városvezetésének!

cs3_admin

Szalay Róbert, Boby: Mi a valóság a politikai számháború mögött? Hogyan teljesített 2020-ban a magyar gazdaság az európai és világversenyben?

cs3_admin

Itt megnézheti Rákay Philip videóját, amit letiltottak a Facebookon!

cs3_admin

Sebes Gábor: Kísértet járja be Amerikát

cs3_admin

Rákay Philip: Dobrevvel szembejött a valóság

cs3_admin

Skrabski Fruzsina: Szégyelljék magukat, akik feljelentették Müller Cecíliát

cs3_admin

Csak egy darab közületek..

cs3_admin

Skrabski Fruzsina: Így készülnek a lejárató cikkek Magyarországról

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább