Csongrád

KTN 2021

A Dél-alföldi régió egyik legmeghatározóbb és legnagyobb zenei fesztiváljára idén is nagy erőkkel és bizakodóan készülnek a szervezők.

A 2020-as évre is bizalommal készültek a szervezők a Dél-alföldi régió egyik legmeghatározóbb és legnagyobb zenei fesztiválját illetően, hiszen a KTN az elmúlt évben került volna 30. alkalommal megrendezésre. A koronavírus veszélyhelyzet miatt ezt az eseményt már nem lehetett megrendezni. Közel egy éve, hogy a kormány korlátozó intézkedéseket vezetett be, amely az éppen akkor szezont indító, szórakoztató ipar számára azt jelentette, hogy minden nagyobb eseményt törölni kell.  KTN esetében, amely már hosszú évek óta több korosztály ezreit vonzza be a négy napos rendezvénysorozatra, minden szempontból nehéz helyzet alakult ki, hiszen egy ilyen eseményt hosszú hónapokkal, de akár egy évvel előre kell leszervezni. Túri-Nagy Róbert az elmúlt évben is nagyon bizakodó volt, ami nem változott. Mint mondta, egy ilyen időszak után, sokkal több időt vesz igénybe egy ekkora esemény felfuttatása, annak ellenére, hogy valószínűleg már fiatalok ezrei várják, hogy újra fesztiválozhassanak a megszokott baráti társaságokkal és jöjjön újra a „régi nyár”. Mindenki nagyon bizakodó és az előkészületek is a megszokott menetrend szerint zajlanak. A tervezett időpont augusztus 05-08 terjedő időszak lesz. Fontos a kiszámíthatóság egy esemény szempontjából ezért az időpont meghatározása mindenképpen nagyon fontos. Mind ezek mellett a zenei kínálat is kiszámítható lesz a minőség szempontjából, hiszen az előadók között mindig vannak nagy visszatérők és új színfoltok. A minőségi zene mellett a szervezők arra is figyelnek, hogy esetlegesen az eddiginél nagyobb létszámú látogatottság esetén is minden igényt kielégítő legyen a szervezés és a kínálat egyaránt. Már megszokhattuk, hogy minden év hoz valami újdonságot, ez idén sem lesz másképp, hiszen hivatalosan a 31. fesztivál lenne, de azért remélhetőleg megünnepeljük azt az elmaradt harmincadikat is.

T.G.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Traktorba hajtott egy kisteherautó Csongrádnál

cs3_admin

Csongrád polgármestere is megkapta a védőoltást

cs3_admin

Felfutóban a járvány harmadik szakasza Csongrádon

cs3_admin

Totálkárosra tört autók Csongrádnál

cs3_admin

Egy buszmegálló táblát is kidöntött, majd árokba hajtott egy autó Csongrádnál

cs3_admin

Felszámolják az illegális hulladéklerakókat Csongrádon

cs3_admin

Egy személy sérült meg, amikor az út szélén álló kisteherautónak ütközött egy személyautó Csongrádon

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Hat fiatal tűzoltó állt szolgálatba Csongrádon és Szegeden

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább