Vélemény

Rákay Philip: Négy éve kezdték az álomgyilkosok

„FURA ÉVFORDULÓ. SE NEM KEREK, SE NEM DICSŐ, ÉPP MINT A MOMENTUM…Már négy éve, hogy – ki tudja, milyen külföldi motivációtól vezérelve – aláírásgyűjtésbe kezdett a Momentum, a budapesti olimpia megrendezése ellen.Amikor egy új politikai csoportosulás valami előremutató, szimbólumértékű, nemes ügy megcsáklyázásától, egy kimondottan öncélú, destrukciós, elszabotálási szándékban fogan, annak a pártnak egész regnálása során pont ugyanez lesz a krédója és a politikai ethosza. Ezt hordozzák magukon a momentumos ifjak azóta is.

Minden egyes megmozdulásuk ugyanarról szól: a neobolsevik, ostobán arrogáns, valódi tudás- és teljesítmény nélküli, mindig az idegen érdekeket szem előtt tartó, és azoknak behódoló, intézményesített nemzet- és hazaárulás politikájáról. És még büszkék is rá.Már négy éve. S mára ott tartanak, hogy kormányzati álmokat dédelgetnek. Rajtunk is áll, hogy az ő álmukból soha ne legyen valóság!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kötter Tamás: Dobrev álmodja Gyurcsányt vagy Gyurcsány tokene Dobrev?!

tk_arpad

Moderari: A magyar nemzeti szuverenitásról

tk_arpad

Búcsú Kárpáti Lajostól

tk_arpad

Hámori Tamás: Olaszország következő miniszterelnökét Giorgia Meloninak hívják

tk_arpad

Hámori Tamás: Aki árnyékra vetődik, az nem talál semmit

tk_arpad

Irsai Farkas László: Néztem a mai bejelentést. Három dolgot nem értek.

tk_arpad

Moderari: Árnyékkormány

tk_arpad

Szánthó Miklós: Villanylekapcsolás

tk_arpad

Financial Times: Hiába bírálják, Orbán elérte, hogy Magyarországon a legalacsonyabb a gáz ára

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább