Vélemény

Rákay Philip: Négy éve kezdték az álomgyilkosok

„FURA ÉVFORDULÓ. SE NEM KEREK, SE NEM DICSŐ, ÉPP MINT A MOMENTUM…Már négy éve, hogy – ki tudja, milyen külföldi motivációtól vezérelve – aláírásgyűjtésbe kezdett a Momentum, a budapesti olimpia megrendezése ellen.Amikor egy új politikai csoportosulás valami előremutató, szimbólumértékű, nemes ügy megcsáklyázásától, egy kimondottan öncélú, destrukciós, elszabotálási szándékban fogan, annak a pártnak egész regnálása során pont ugyanez lesz a krédója és a politikai ethosza. Ezt hordozzák magukon a momentumos ifjak azóta is.

Minden egyes megmozdulásuk ugyanarról szól: a neobolsevik, ostobán arrogáns, valódi tudás- és teljesítmény nélküli, mindig az idegen érdekeket szem előtt tartó, és azoknak behódoló, intézményesített nemzet- és hazaárulás politikájáról. És még büszkék is rá.Már négy éve. S mára ott tartanak, hogy kormányzati álmokat dédelgetnek. Rajtunk is áll, hogy az ő álmukból soha ne legyen valóság!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor a Focus Online-nak: Minél hamarabb minél több vakcinát kell szerezni

tk_arpad

Szentesi Fidelitas: Nyílt levél Szentes Város Polgármesterének és Városvezetésének!

cs3_admin

Szalay Róbert, Boby: Mi a valóság a politikai számháború mögött? Hogyan teljesített 2020-ban a magyar gazdaság az európai és világversenyben?

cs3_admin

Itt megnézheti Rákay Philip videóját, amit letiltottak a Facebookon!

cs3_admin

Sebes Gábor: Kísértet járja be Amerikát

cs3_admin

Rákay Philip: Dobrevvel szembejött a valóság

cs3_admin

Hámori Tamás: Szép új világ

cs3_admin

Skrabski Fruzsina: Szégyelljék magukat, akik feljelentették Müller Cecíliát

cs3_admin

Csak egy darab közületek..

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább