Kék Hírek

Nem jött össze a katalizátor lopás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2020. december 24-én tetten értek, és elfogtak négy katalizátortolvajt az Ipartelep utcában. A rendőrök először két gyanús férfira figyeltek fel 2 óra 45 perc körül, akik közül az egyik egy megemelt autó alatt feküdt, a másik mellette guggolt. Amikor a rendőröket észrevette a két férfi, vissza akartak menni az autójukhoz, amelyben két társuk várakozott. A járőrök ekkor igazoltatták őket, valamint átkutatták az autót és a négy férfi zsebét.

A rendőrök katalizátorlopáshoz alkalmas eszközöket, illetve alufóliába csomagolva kábítószergyanús fehér port találtak a 40 éves, budapesti H. Józsefnél, a 49 éves, szintén budapesti Sz. Valentinnél, és harmadik társuknál, egy 32 éves román állampolgárnál. Negyedig társukon kívül mindhárom férfi ellen más hatóságoknál büntetőeljárás van folyamatban, többek között lopás és kábítószer birtoklása miatt.

A III. kerületi rendőrök a négy embert előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették őket, és lopás bűntett kísérlet, illetve – a három férfit – kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük szabálysértési feljelentést is tettek a kijárási tilalom megszegése miatt. Az illetékes bíróság 2020. december 26-án elrendelte letartóztatásukat.

Forrás: police.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

15 év után derülhet ki az igazság egy szentesi nő rejtélyes eltűnéséről

cs3_admin

Felborult egy személyautó Vásárhely közelében

cs3_admin

Egy bolgár kisbusz csapódott a szalagkorlátnak az M43-as autópályán Szeged térségében

cs3_admin

Román kisbusz borult fel az M5-ös autópályán, Petőfiszállás határában

cs3_admin

Kölcsönkért jobb kormányos autóval ütközött több fának egy fiatalember Szegvárnál

cs3_admin

Elhunyt a sofőr – az M4 autóúton történt a tragédia

cs3_admin

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében

cs3_admin

Újabb gyalogos baleset Vásárhelyen

cs3_admin

Zebrán ütöttek el egy férfit Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább