Kék Hírek

Elaludt a volán mögött, balesetet okozott

Dombegyházon összeütközött két személygépkocsi, a balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje lett. A gyanú szerint az egyik autó vezetője elaludt, ezért tért át a menetiránya szerinti bal oldalra. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Balesetről értesítették a rendőrséget 2020. augusztus 2-án 16 óra után néhány perccel Békés megyében. Dombegyházon, a Sugár utcában egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött egy másik autóval. Az előbbi autó az ütközés után lesodródott az útról és egy bolt előtti kerékpártárolónak, majd az üzlet falának csapódott. A vétlen járműben két utas is megsérült, egyikük könnyű, míg a másik utas súlyos sérülést szenvedett. A balesetet okozó mezőkovácsházi autós kihallgatásán elmondta, hogy elaludt a volán mögött és már csak az ütközésre ébredt fel. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Forrás: Police.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

15 év után derülhet ki az igazság egy szentesi nő rejtélyes eltűnéséről

cs3_admin

Felborult egy személyautó Vásárhely közelében

cs3_admin

Egy bolgár kisbusz csapódott a szalagkorlátnak az M43-as autópályán Szeged térségében

cs3_admin

Román kisbusz borult fel az M5-ös autópályán, Petőfiszállás határában

cs3_admin

Kölcsönkért jobb kormányos autóval ütközött több fának egy fiatalember Szegvárnál

cs3_admin

Elhunyt a sofőr – az M4 autóúton történt a tragédia

cs3_admin

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében

cs3_admin

Újabb gyalogos baleset Vásárhelyen

cs3_admin

Zebrán ütöttek el egy férfit Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább