Vélemény

Hámori Tamás: Párhuzamos valóság – kétszer

Tudjuk, nem titok, Soros György hatalmas összegekkel támogatja a baloldalt. Az ő pénze, szíve joga.

Viszont nagyon nem illik meghazudtolni azt, akitől ennyi pénzt kapunk. Márpedig Soros a megállapodás kapcsán leírta, nagyon elkeseredett, hogy az unió behódolt a lengyel-magyar érdekeknek.

Ehhez képest Dobrev Klára továbbra is csengő hangon trillázza, Orbán megbukott, és január egytől lészen ám sírás-rívás és fogaknak csikorítása, jól megszűnik az uniós pénzek “ellopása”.

Tegyük félre, hogy az OLAF szerint ilyesmi épp a kedves férje miniszterelnöksége idején történt! Viszont pont az ellenkezőjét mondani, mint a szponzor, az csúnya dolog. Ráadásul, ha igaza lenne, mi a csudáért is akar az EP egy új, a kormányfők és a Bizottság megállapodását kontrázó határozatot elfogadni?

A képviselő asszonyt nem zavarja, hogy már a saját hívei is kiröhögik? (Nem emlékszem, melyik nyugati, baloldali elemző írta pár napja, ha DK-ék így folytatják, Orbán hátradőlhet és kérhet egy whiskyt vagy pálinkát, amit szeret.)

Kettő. A kedves illegálisan érkező agysebészek és egyéb produktív vendégek azért jók nekünk, mert megoldják a munkaerőhiányt. Már a dolgot pártolók szerint.Aztán most a járvány miatt nem mehettek Németországba a szokott vendégmunkások spárgát szedni. De jó, legalább kiderül, mily jó, hogy itt vannak a derék, szorgos migránsok! Kiderült. Kiderült, hogy eszük ágában nincs dolgozni. Nem azért jöttek.

A migránspárti bölcsek reagálása: Hívjunk be még harmincnégy milliót! Logikus. Miközben egyébként a déli államokban a fiatalok munkanélkülisége harminc százalék feletti. De persze ők csak európaiak.

Vírusmentes napot!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kubatov Gábor: A könnyű győzelmek mindig értéktelenebbek

cs3_admin

Rákay Philip: Négy éve kezdték az álomgyilkosok

cs3_admin

Bohár Dániel: A világbéke kimaradt

tk_arpad

Bayer Zsolt: Seattle belvárosa és a Capitolium

tk_arpad

Karikó Katalin: „Most azt mondani, hogy magyar ész volt benne, talán nem túlzás”

cs3_admin

Hámori Tamás: Újhelyi képviselő úr kijelentette, a kormány nem “az emberek” valódi gondjaival foglalkozik

cs3_admin

Orbán Viktor: Európa nem hódolt be

cs3_admin

Bayer Zsolt: Egyszer volt, hol nem volt

cs3_admin

Néző László: Teljes önfeladás

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább