Belföld Kék Hírek

Kamion és személyautó ütközött, két kisgyerek is megsérült a balesetben

Két kisgyermek is megsérült abban a súlyos balesetben, amely Jánoshalmán történt a Bajai utca és a Dózsa György utca stoptáblás kereszteződésében.

A személyautó Mélykút felől közlekedett a város központja felé, amikor a stoptáblához érve nem adta meg az elsőbbséget és behajtod a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Baja felől érkező, Kiskunhalas irányába tartó cementszállító teherautóval. A személyautót egy 35 év körüli férfi vezette, mellette az unokatestvére, egy fiatal nő utazott, hátul pedig a nő kettő éves és egy nyolc éves kisgyerekei. Az ütközés következtében az autó megpördült, az eleje teljesen összeroncsolódott. Elsődleges információink szerint mindkét gyermek súlyosan megsérült, a nyolc éves kisfiú koponya sérüléseket szenvedett míg a két éves kislánynak szintén a feje sérült meg. Úgy tudjuk, a felnőttek könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet. Információink szerint a személyautóban román magyar kettős állampolgárok utaztak. A kamion forgalmi akadályt képez, ezért úgy kell elvontatni a helyszínről. A hatóságok a műszaki mentés és a vizsgálatok idejére a Rákóczi utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.  

Fotók: Donka Ferenc

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kölcsönkért jobb kormányos autóval ütközött több fának egy fiatalember Szegvárnál

cs3_admin

Közel háromszázezer fiatal munkavállalót érint az szja-mentesség

cs3_admin

Elhunyt a sofőr – az M4 autóúton történt a tragédia

cs3_admin

Célegyenesben az Orosháza és Szentes közötti út felújítása – Tavasszal indulhat a munka

Endre Araczki

Szombaton tartják a középfokú írásbeli felvételi vizsgákat

cs3_admin

Ma van a magyar kultúra napja

tk_arpad

Történelmi léptékű agrártámogatást biztosít a kormány 2027-ig

tk_arpad

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében

cs3_admin

Újabb gyalogos baleset Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább