Sport

Megrázta magát a Ferencváros, és győzött

Az első félidő alapján inkább a ZTE állt közelebb ahhoz, hogy vezetést szerezzen, Demjén Patrik kapuja alig forgott veszélyben, az FTC nem nagyon tudott mit kezdeni a szervezett, jól záró egerszegi védelemmel.

Jó tempóban folytatódott a mérkőzés a szünetet követően, és természetesen arra voltunk kíváncsiak, mit próbáltak változtatni a szakvezetők. Nos, az FTC megpróbált gyorsítani a játékán, s miközben a ZTE oldalán pályára léphetett a gólérzékeny Könyves Norbert, addig kettős cserével frissített a házigazda is, Olekszandr Zubkov és Roko Baturina szállt be. A lecserélt ferencvárosiak cseréje indokoltnak tűnt, hiszen Isael és Franck Boli is visszafogottan teljesített.

Somália, majd nem sokkal később a frissen beállt Roko Baturina szerezhetett volna gólt, de Demjén Patrik mindkét alkalommal menteni tudott, ez azonban már jelezte, hogy sokkal aktívabb Ferencváros volt a pályán ebben az időszakban. A ZTE ekkor már jobbára csak a védekezésre tudott összpontosítani, nem tudták megtartani a labdát a vendégek játékosai és nem volt meglepő, hogy Aissa Laidouni megszerezte a vezetést a Ferencvárosnak.

A gól megfogta a vendégeket, s két perc sem telt el, már el is dőlt a mérkőzés: Roko Baturina maradt egyedül, és ezt ki is használta a horvát támadó. Természetesen szó sem volt arról, hogy két perc alatt verte volna meg a Ferencváros a Zalaegerszeget, de a második félidőben már nagyon sokat tett a sikerért a hazai csapat.

Forrás: NSO

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Férfi vízilabda ob I – A Szentes hat góllal volt jobb a Tatabányánál

cs3_admin

Az Év sportolója gála 2020 – Szoboszlai és Karakas a győztes, taroltak a labdarúgók

cs3_admin

Férfi vízilabda világliga – Legyőzte a horvátokat a magyar válogatott

cs3_admin

Keleti Ágnes 100 éves, a világ legidősebb élő olimpiai bajnoka

cs3_admin

Gondban az FC Barcelona

cs3_admin

Dakar-rali – Szalay Balázsék az 52. helyen állnak a prológ után

cs3_admin

Az idei lehet minden idők legdrágább nyári olimpiája

cs3_admin

A legszebb ajándék – az Izland elleni mérkőzés kulisszatitkai (videók)

cs3_admin

Marco Rossi a világ 9. legjobb szövetségi kapitánya

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább