Csongrád Kék Hírek

Kerékpárt lopott Csongrádon, de nem tekert messzire

Combination lock bike accessory locking a bicycle

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a külföldi férfival szemben, aki eltulajdonított egy kerékpárt Csongrádon. A rendőrök azonban néhány órán belül elfogták.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves feltételezett elkövető 2020. október 17-én hajnalban, egy benzinkút mellett sétálva figyelt fel a kerékpártárolóban lévő kétkerekűre. Odalépett a biciklihez, letépte róla a zárat és eltekert. A sértett csak órák múlva észlelte a lopást, ezt követően a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottól a nyomozók lefoglalták a kerékpárt és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A csongrádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

police.hu, a kiemelt kép illusztráció: Envato Elements

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kihajtott a védett útra, baleset lett belőle

cs3_admin

Halálos baleset történt Kecskemét térségében

cs3_admin

Jeges úton ütközött két Suzuki Fábiánsebestyénnél

cs3_admin

Életet mentettek a tűzoltók Csongrádon

cs3_admin

A doni hősökre emlékeztek

tk_arpad

Indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Szentesen

cs3_admin

Online sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Életet mentettek a szentesi rendőrök

cs3_admin

Személyautónak, majd fának csapódott egy autó Vásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább