Nagymágocs

Bezár az óvoda és a bölcsőde 14 napra Nagymágocson

The store closed

A Nagymágocsi Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde intézménye 2020. 10. 08., csütörtöki naptól bezárja kapuit 14 napra a gyermekek és családjuk védelmében.

Pár napja az intézmény munkatársai közül többen influenzás tünetekre panaszkodtak, így betegszabadságot vettek ki. A mai nap egy munkatársnál kimutatásra került a koronavírus. A többi munkatárs számára a hatósági protokoll alapján kerül mérlegelésre és elvégzésre a koronavírus teszt.A munkatársak elmondásuk alapján már jól vannak, az orrfolyás, fejfájás, hidegrázás egy-két napon belül megszűnt, egy fő küzd még influenza szerű tünetekkel.

Az intézmény teljes körű fertőtlenítése megtörténik az erre alkalmas vírusölő szerekkel!

Fontos információ!Polgármesteri hatáskörben elrendeltem a Nagymágocsi Művelődési Ház és Könyvtár épületében szervezett összes nagyobb létszámú rendezvény megtartásának szüneteltetését. A kontakt-kutatás az országos adatok alapján már nem jelent akkora esélyt a megelőzésre, ezért aki nagyobb létszámú rendezvényen vett részt az előző hetekben Nagymágocson, és erősebben érzi az influenza, vagy egyéb megbetegedés tüneteit saját magán, soron kívül jelentkezzen a háziorvosánál.

A gyermekek étkezésének megszervezése:Tisztelettel kérjük a szülőket, hogy a mai nappal jelezzék az óvoda és a bölcsőde facebook csoportjaiban az intézményi étkezési igényét. Ez esetben szükséges két ételhordót eljuttatni a Nagymágocsi Szociális Konyhára. Az ebédet a gyerekeknek az önkormányzat kiszállítja. Amennyiben Nagymágocs közösségét érintő, új információ áll rendelkezésre, további tájékoztatást nyújtok.

Szebellédi Endre István

Nagymágocs Nagyközség polgármestere

Forrás: Szebellédi Endre Nagymágocs polgármesterének Facebook oldala



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kocsmából lopott és még verekedett is egy nagymágocsi férfi

Szabó Viktor

Farkas Sándor: a magyar agrárium elismertsége soha nem volt olyan jó, mint jelenleg

tk_arpad

Átadták az Idősbarát Önkormányzat Díjakat – Nagymágocs és Sándorfalva is a díjazottak között

tk_arpad

Épül az új piacépület Nagymágocson

tk_arpad

Megújul három tanterem a nagymágocsi iskolában

tk_arpad

Megújult az iskola tornaterme Nagymágocson

cs3_admin

Megkezdődik a közvilágítás korszerűsítése Nagymágocson

cs3_admin

Grillparty és chili evő verseny Nagymágocson

cs3_admin

Újabb járdaszakasz újul meg Nagymágocson

cs3_admin