Nagymágocs

Bezár az óvoda és a bölcsőde 14 napra Nagymágocson

The store closed

A Nagymágocsi Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde intézménye 2020. 10. 08., csütörtöki naptól bezárja kapuit 14 napra a gyermekek és családjuk védelmében.

Pár napja az intézmény munkatársai közül többen influenzás tünetekre panaszkodtak, így betegszabadságot vettek ki. A mai nap egy munkatársnál kimutatásra került a koronavírus. A többi munkatárs számára a hatósági protokoll alapján kerül mérlegelésre és elvégzésre a koronavírus teszt.A munkatársak elmondásuk alapján már jól vannak, az orrfolyás, fejfájás, hidegrázás egy-két napon belül megszűnt, egy fő küzd még influenza szerű tünetekkel.

Az intézmény teljes körű fertőtlenítése megtörténik az erre alkalmas vírusölő szerekkel!

Fontos információ!Polgármesteri hatáskörben elrendeltem a Nagymágocsi Művelődési Ház és Könyvtár épületében szervezett összes nagyobb létszámú rendezvény megtartásának szüneteltetését. A kontakt-kutatás az országos adatok alapján már nem jelent akkora esélyt a megelőzésre, ezért aki nagyobb létszámú rendezvényen vett részt az előző hetekben Nagymágocson, és erősebben érzi az influenza, vagy egyéb megbetegedés tüneteit saját magán, soron kívül jelentkezzen a háziorvosánál.

A gyermekek étkezésének megszervezése:Tisztelettel kérjük a szülőket, hogy a mai nappal jelezzék az óvoda és a bölcsőde facebook csoportjaiban az intézményi étkezési igényét. Ez esetben szükséges két ételhordót eljuttatni a Nagymágocsi Szociális Konyhára. Az ebédet a gyerekeknek az önkormányzat kiszállítja. Amennyiben Nagymágocs közösségét érintő, új információ áll rendelkezésre, további tájékoztatást nyújtok.

Szebellédi Endre István

Nagymágocs Nagyközség polgármestere

Forrás: Szebellédi Endre Nagymágocs polgármesterének Facebook oldala

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Grillparty és chili evő verseny Nagymágocson

cs3_admin

Újabb járdaszakasz újul meg Nagymágocson

cs3_admin

Országos elismerés a Nagymágocsi Polgárőr Egyesületnek és Nagymágocsnak

cs3_admin

Továbbra is maguk a falvak írják a Magyar falu programot

cs3_admin

Elkészült a székkutasi út

cs3_admin

Parkoló újul meg Nagymágocson

cs3_admin

Összefogással újult meg a szarvasi dűlőút Nagymágocson

cs3_admin

Felújításra került a második világháborús emlékmű Nagymágocson

cs3_admin

Egy polgárőr figyelmessége mentett meg egy lakóházat a tűztől Nagymágocson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább