Nagymágocs

Bezár az óvoda és a bölcsőde 14 napra Nagymágocson

The store closed

A Nagymágocsi Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde intézménye 2020. 10. 08., csütörtöki naptól bezárja kapuit 14 napra a gyermekek és családjuk védelmében.

Pár napja az intézmény munkatársai közül többen influenzás tünetekre panaszkodtak, így betegszabadságot vettek ki. A mai nap egy munkatársnál kimutatásra került a koronavírus. A többi munkatárs számára a hatósági protokoll alapján kerül mérlegelésre és elvégzésre a koronavírus teszt.A munkatársak elmondásuk alapján már jól vannak, az orrfolyás, fejfájás, hidegrázás egy-két napon belül megszűnt, egy fő küzd még influenza szerű tünetekkel.

Az intézmény teljes körű fertőtlenítése megtörténik az erre alkalmas vírusölő szerekkel!

Fontos információ!Polgármesteri hatáskörben elrendeltem a Nagymágocsi Művelődési Ház és Könyvtár épületében szervezett összes nagyobb létszámú rendezvény megtartásának szüneteltetését. A kontakt-kutatás az országos adatok alapján már nem jelent akkora esélyt a megelőzésre, ezért aki nagyobb létszámú rendezvényen vett részt az előző hetekben Nagymágocson, és erősebben érzi az influenza, vagy egyéb megbetegedés tüneteit saját magán, soron kívül jelentkezzen a háziorvosánál.

A gyermekek étkezésének megszervezése:Tisztelettel kérjük a szülőket, hogy a mai nappal jelezzék az óvoda és a bölcsőde facebook csoportjaiban az intézményi étkezési igényét. Ez esetben szükséges két ételhordót eljuttatni a Nagymágocsi Szociális Konyhára. Az ebédet a gyerekeknek az önkormányzat kiszállítja. Amennyiben Nagymágocs közösségét érintő, új információ áll rendelkezésre, további tájékoztatást nyújtok.

Szebellédi Endre István

Nagymágocs Nagyközség polgármestere

Forrás: Szebellédi Endre Nagymágocs polgármesterének Facebook oldala

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A nagymágocsi általános iskolában 1 hétig digitális oktatásra állnak át a koronavírus miatt

cs3_admin

Klímák kerültek beszerzésre az orvosi praxisok számára Nagymágocson

cs3_admin

Elindult a tűzoltószertár tetőcseréjének kivitelezése Nagymágocson

cs3_admin

Érdeklődés övezte a csillagészlelést Nagymágocson

tk_arpad

Távcsöves észlelés Nagymágocson

cs3_admin

II. Grillmesterek Éjszakája lesz Nagymágocson Mystery Gang koncerttel

cs3_admin

Tájékoztatás idős és kiszolgáltatott embereket érintő veszélyekről

cs3_admin

Nagymágocson megújul a járda a művelődési ház környezetében

cs3_admin

Folytatódnak a Magyar Falu Program fejlesztései – korszerűsítik a nagymágocsi egészségházat is

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább