Belföld

Megfenyegették az aktivistát, aki petíciót indított az LMBTQ-mesekönyvek ellen

A CitizenGO magyarországi kampányigazgatója, Schittl Eszter a Vasárnapnak adott interjújában azt mondta, hogy míg a család mellett kiálló jobboldaliakat szokták nácizni és gyűlölködőnek nevezni, most ő esett áldozatául a liberális véleményterrornak, ugyanis vállalhatatlan jelzőkkel illették azután, hogy petíciót indított az LMBT-mesekönyvek ellen. 

Schittl szerint kolléganőjét, egy ötgyermekes családanyát már saját otthonában is megfenyegették.

Nagyon durva fenyegetéseket kap az  LMBTQ-mesekönyvek árusításával szemben fellépő gyermekvédő aktivista – számolt be a vasárnap.hu. „Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz” – így reagált egy LMBTQ-aktivista Schittl-Zaymus Eszter posztjára, melyben arra kért mindenkit, hogy írja alá a CitizenGo petícióját. A szervezet az aláírásgyűjtéssel azt szeretné elérni, hogy a homoszexualitás gyermekekkel történő elfogadtatását szolgáló, transzneműeket reklámozó mesekönyvet vegyék le a jól ismert könyvesboltok polcairól.

Azt mondják, hogy mi vagyunk az elnyomók, a nácik, a gyűlölködők, miközben éppen az ő közösségükből érkeznek ilyen jellegű fenyegetések – nyilatkozta a vasárnap.hu-nak a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója, aki a napokban megjelent LMBTQ-mesekönyvek árusításával szemben lépett fel. Schittl-Zaymus Eszter azt is elmesélte, kolléganőjét, egy ötgyermekes családanyát már saját otthonában gyerekei jelenlétében fenyegették meg.

„ A náci jelzőt már többször megkaptam, jött fizikai fenyegetés is. Ha nagyobb hangot kap egy kampányunk, sajnos ez vele jár. Éppen ezért fontos most megszólalnunk, amikor még lehet, és nem vesz mindent irányítása alá a relativizmus diktatúrája.” – mondta el Schittl Eszter. Hozzátette, egyértelműen látszik:

egyre jellemzőbb, hogy a genderlobbisták agresszíven próbálják másokra erőszakolni álláspontjukat.

A CitizenGO magyarországi kampányigazgatója szerint, ha idejében felszólalunk, és ezeket a mozgalmakat megfékezzük, talán nem jutunk el hazánkban a valós fizikai agresszióig.

A petíciót, amelyet ITT lehet aláírni, eddig egyetlen nap alatt több mint 17 ezren írták alá. Schittl-Zaymus Eszter szerint ez annak köszönhető, hogy a magyarok – gondoljanak bármit is az LMBTQ-kérdésekről – egyetértenek abban, hogy a gyerekek felé nem szabad különböző szexuális ideológiákat közvetíteni, és ezzel a gondolkodásukat megzavarni.

A természetellenes elemeket tartalmazó mesekönyv árusítása ellen indított petíciót egyetlen nap alatt több mint 17 ezren írták alá. Schittl-Zaymus Eszter szerint ez annak köszönhető, hogy a magyarok – gondoljanak bármit is az LMBTQ-kérdésekről – egyetértenek abban, hogy a gyerekek felé nem szabad különböző szexuális ideológiákat közvetíteni, és ezzel a gondolkodásukat megzavarni.

Schittl-Zaymus Eszter nehezményezte, hogy

az egyik mesében egyenesen arra ösztönzik a fiúkat, hogy nyugodtan hordjanak lányruhát.

Ha valaki nem tud a saját nemével azonosulni, az probléma. A gyerekek felé mégis azt közvetítik, hogy ezzel nincs semmi gond, viseljenek nyugodtan fiúként lányruhát, hisz ez büszkeség, ez jó dolog – mutatott rá a mesekönyvből idézve: „Eleinte ritkán és bátortalanul bújt bele, ám barátai meggyőzték, hogy bármikor büszkén viselheti”. A gyerekeknek joguk van a gyerekkorhoz, még nem kell megismerniük egyes felnőttek különféle természetellenes szexuális szokásait –  hangsúlyozta.

Az egészséges nemi identitásukat, a biztonságos fejlődésüket zavarja meg ez a könyv.

Ha ezt most a magyar társadalom szó nélkül hagyja, és továbbra is elérhető lesz a Meseország mindenkié című könyv a boltokban, akkor jönni fog a többi is. A 20. ilyen „gyerekkönyv” után már nem tudunk majd mit tenni – hívta fel a figyelmet.

Hozzátette, az LMBTQ-mesekönyv a gyerekekre káros, nem való az ő korosztályuknak. A kicsiket nyíltan egy szexuális, politikai ideológia felé tereli. A Pagony ráadásul kifejezetten gyermekkönyv- és játékbolt, így aki nem elég figyelmes, gyanútlanul hazaviheti karácsonyi ajándéknak.

Schittl-Zaymus Eszter kijelentette, felelősek vagyunk az utánunk jövő generációért és a gyerekekért, és ha hagyjuk, hogy ezt a könyvet árusítsák a hazai boltokban, az olyan, mintha azt hagynánk, hogy 18-as karikás filmeket áruljanak gyerekboltokban mindenféle figyelmeztető jelzés nélkül.

(Vasarnap.hu)

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Heten sérültek meg az M5-ös autópályán, ahol három jármű ütközött

cs3_admin

Novák Katalin: az egygyermekeseknek is érdemes csokkal ingatlant vásárolniuk

cs3_admin

Maruzsa Zoltán: a fertőzési láncok megszakítását is szolgálja az őszi szünet

cs3_admin

Életfogytiglanra ítélték a hódmezővásárhelyi kettős emberölés elkövetőjét

cs3_admin

Kukoricát szállító kamion és személyautó ütközött Kecskemétnél

cs3_admin

Durva baleset történt Kiskunhalas belvárosában

cs3_admin

A családi gazdaságokat érintő új szabályozásról tárgyal az Országgyűlés

cs3_admin

A parlament kizárta a feltételes szabadságra bocsátást a legsúlyosabb bűncselekményeknél

cs3_admin

Csaknem kétezer elektromos jármű megvásárlásának támogatásáról született már döntés

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább