Sport

Megszenvedett a továbbjutásért a MOL Vidi

SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
Hibernians FC (máltai)–MOL FEHÉRVÁR FC 0–1 (B. Nikolov 61.)
Paola, Centenáriumi Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Sztojanov (bolgár)

Kiállítva: Shodiya (90+3., Hibernians)

Jól kezdett a Mol Fehérvár, Ivan Petrjak nagy helyzetben hibázott Budu Zivzivadze nagyszerű passza után, hogy aztán a folytatásban éppúgy kimaradjanak a lehetőségek, mint a Bohemian elleni találkozó első negyedórájában. A fehérvári együttes a bal oldalon többször is az ellenfele mögé tudott kerülni, de vagy a beadások voltak pontatlanok, vagy a befejezésekben nem volt meg a gyilkos ösztön. Az egyértelműen látszott, hogy a Mol Fehérvárnak képzettebb labdarúgói vannak, ám túlzottan egyoldalas volt a futballja, és a jobbára a védekezéssel foglalkozó Hibernians kihúzta az első játékrészt kapott gól nélkül.

Pátkai Máté becserélésével feljavult a csapat középpályásjátéka, és egy szöglet után Boban Nikolov góljával a vezetést is sikerült megszerezni. Ebben az időszakban a fehérváriak jobb oldala is feljavult, Loic Nego kihagyhatatlannak tűnő helyzetet teremtett Petrjaknak, a szélső azonban sokadszor hozott rossz döntést a kapu előterében. A tűzzel játszott a Mol Fehérvár, hiszen nem tudta lezárni a meccset, és bizony, egy perccel a rendes játékidő letelte előtt Rundellk Winchester csak kevéssel maradt le egy bal oldali beadásról, majd egy szabadrúgást követő kavarodás után Jurgen Degabriele a lécet találta telibe. Ha nem is fölényes magabiztossággal, de megnyerte a párharcot a Mol Fehérvár, és pályára léphet a sorozat harmadik körében. Nem lehet kérdés, ennél jobb teljesítményre lesz szükség, ha onnan is tovább akar jutni.

Forrás: Mol Fehérvár

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Visszatér a labdarúgó Bajnokok Ligája és a Serie A a Sport 1-re

cs3_admin

Magyar-ír – Gól nélküli döntetlen a főpróbán

cs3_admin

FIFA: kétévente rendeznének labdarúgó-világbajnokságot

cs3_admin

Életének 66. évében elhunyt Puhl Sándor

cs3_admin

Elkezdte a felkészülést az EB-re a magyar labdarúgó válogatott

cs3_admin

Bajnok a CSVVSE ifjúsági fiú csapata

cs3_admin

Giro d’Italia – Valter megőrizte az élen állónak járó rózsaszín trikót

cs3_admin

Minden eredmény Dárdai Pál csapatának kedvezett – bennmaradt a Hertha BSC

cs3_admin

Giro d’Italia – Valter átvette a vezetést az összetettben

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább