Koronavírus Sándorfalva

Sándorfalván ismét van regisztrált koronavírus-fertőzött

Corona Virus Vaccine Research in the Laboratory

A lakos otthoni hatósági karanténban van. A fertőzött személy kontaktkutatása folyamatban van, amely által feltérképezésre és kivizsgálásra kerülnek azok a személyek, akik a fertőzöttel érintkezhettek. A vizsgálat során feltárt érintettek haladéktalanul értesítésre kerülnek. – adta hírül Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester Sándorfalva honlapján.

A járványügyi megfigyelés alá helyezett személy a megfigyelés időtartama alatt a kijelölt területet (lakását) nem hagyhatja el, másokkal csak a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhet.

Köteles betartani mindazokat az előírásokat és együttműködni azoknak az intézkedéseknek a végrehajtásában, amelyeket az egészségügyi hatóság a járvány megakadályozása érdekében ír elő és tesz meg.

Sándorfalva polgármestere kér mindenkit, hogy továbbra is ugyanolyan nyugodtan, fegyelmezetten, összefogva éljünk, segítsünk egymásnak, mint a járvány első szakaszában. Vegyük komolyan a kormány által elrendelt szabályokat!

Nyomatékosan kéri továbbá azt is, hogy továbbra is mindenki ügyeljen a megfelelő óvintézkedések és az ajánlott higiéniai előírások betartására! Így figyeljenek a távolságtartásra, hordjanak megfelelő módon maszkot, fertőtlenítsenek és mossanak kezet! A felelősségteljes viselkedés mindannyiunk érdeke! Vigyázzunk egymásra és családtagjainkra!

A fertőtlenítést a közterületeken is újra megkezdték!  Az önkormányzat az intézményeire vonatkozó intézkedési rendet hamarosan kiadja.

Információért, segítségért a sándorfalviak hívhatják a +36/20/343-4707-es telefonszámot!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Újabb felújított kerékpárút szakaszt adtak át Sándorfalván

Szabó Viktor

Lángolt a nádas Sándorfalván

Szabó Viktor

Új üzletközpont épül Sándorfalván

Szabó Viktor

Csongrád, Sándorfalva és Szegvár iskolái is büszkén távozhattak a szegedi LEGO-versenyről

Szabó Viktor

Figyelem, robbantanak Sándorfalva térségében!

Szabó Viktor

Újabb kiállítást nyílt a sándorfalvi Galéria Medicinában, amelyen ezúttal is komoly témát boncolgatnak a festmények

Szabó Viktor

Átadták a sándorfalvi szupermenzát

Szabó Viktor

Aláírásokkal került közelebb Sándorfalva a felújított kerékpárúthoz

Szabó Viktor

Példamutatásból jeles: Sándorfalva is segíti a rendőrök munkáját

Szabó Viktor