Koronavírus Sándorfalva

Sándorfalván ismét van regisztrált koronavírus-fertőzött

Corona Virus Vaccine Research in the Laboratory

A lakos otthoni hatósági karanténban van. A fertőzött személy kontaktkutatása folyamatban van, amely által feltérképezésre és kivizsgálásra kerülnek azok a személyek, akik a fertőzöttel érintkezhettek. A vizsgálat során feltárt érintettek haladéktalanul értesítésre kerülnek. – adta hírül Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester Sándorfalva honlapján.

A járványügyi megfigyelés alá helyezett személy a megfigyelés időtartama alatt a kijelölt területet (lakását) nem hagyhatja el, másokkal csak a fertőzés megakadályozását biztosító rendszabályok betartásával érintkezhet.

Köteles betartani mindazokat az előírásokat és együttműködni azoknak az intézkedéseknek a végrehajtásában, amelyeket az egészségügyi hatóság a járvány megakadályozása érdekében ír elő és tesz meg.

Sándorfalva polgármestere kér mindenkit, hogy továbbra is ugyanolyan nyugodtan, fegyelmezetten, összefogva éljünk, segítsünk egymásnak, mint a járvány első szakaszában. Vegyük komolyan a kormány által elrendelt szabályokat!

Nyomatékosan kéri továbbá azt is, hogy továbbra is mindenki ügyeljen a megfelelő óvintézkedések és az ajánlott higiéniai előírások betartására! Így figyeljenek a távolságtartásra, hordjanak megfelelő módon maszkot, fertőtlenítsenek és mossanak kezet! A felelősségteljes viselkedés mindannyiunk érdeke! Vigyázzunk egymásra és családtagjainkra!

A fertőtlenítést a közterületeken is újra megkezdték!  Az önkormányzat az intézményeire vonatkozó intézkedési rendet hamarosan kiadja.

Információért, segítségért a sándorfalviak hívhatják a +36/20/343-4707-es telefonszámot!

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

1070 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 beteg

cs3_admin

809 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt hat krónikus beteg

cs3_admin

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

cs3_admin

941 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt hat idős, krónikus beteg

cs3_admin

Bánhidi Bence a Pick Szeged játékosa koronavírusos – üzent a szurkolóknak

cs3_admin

710 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt kilenc krónikus beteg

cs3_admin

Minden tanár, aki iskolában betegedett meg, teljes összegű táppénzben részesül

cs3_admin

Súlyos szövődményeket hagyhat hátra a koronavírus

cs3_admin

581 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt nyolc krónikus beteg

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább