Sport

Biztatóan játszottunk a Honvéd otthonában

Többször felálltunk hátrányból, de pont nélkül kellett hazautaznunk. 11–9-es vereséget szenvedtünk a Honvéd otthonában az idény első bajnoki meccsén.

Budapesti Honvéd-Metalcom-Szentes 11–9 (2–1, 4–2, 2–3, 3–3)
Férfi vízilabda OB I., 3. forduló. Budapest, Kőér utcai uszoda. Vezette: Marjay, ifj. Kenéz.
Budapesti Honvéd: Decker A. – Kiss B., Ekler 4, Hosnyánszky 4, Decker Á., Fejős 1, Chilkó 1. Csere: Gregor, Szirányi 1, Kevi, Simon, Molnár G. Vezetőedző: Szívós Márton.
Metalcom Szentes: Meixner – Pellei K. 2, Garancsy, Hegedűs, Fülöp 2, Somogyi 1, Takács. Csere: Kókai 1, Mátyók 1, Lajkó 1, Vörös, Pellei F. 1, Bozó. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 11/4, ill. 5/1.
Ötméteresből: 2/2, ill. 1/1.

Pellei Csaba: – A mérkőzésen mi vezettünk először, azután viszont végig futhattunk az eredmény után. Háromszor sikerült ledolgoznunk nagyobb hátrányt és felzárkóztunk mínusz egyre, ami sorsfordító lehetett volna, de a Honvéd ekkor mindig élt a kapott lehetőségeivel. Nagyon nehéz dolgunk volt, de Meixner Marcell jól védett, akciógólokkal tartottuk magunkat meccsben. Ennél szorosabb mérkőzést csak úgy tudtunk volna játszani, ha jobb százalékban játsszuk meg az emberelőnyöket. Egy hónapja nem volt tétmeccsünk, így nem tudtuk, hogy mire számíthatunk. Összességében biztatóan vízilabdáztunk, de ez a Honvéd ellen most kevésnek bizonyult.

Összefoglaló: Március 7. után 186 napot követően ugorhatott férficsapatunk, a Metalcom Szentes ismét vízbe bajnoki mérkőzésen. A Honvéd ellen büntetőből mi szereztünk vezetést, ezután viszont a hazaiak átvették a találkozó irányítását. 4–0-s sorozattal válaszolták Fülöp Bence találatára.

A nagyszünetben 6–3 állt az eredményjelzőn. A harmadik negyed elején Pellei Kristóf és Lajkó Márton találataival felzárkóztunk 6–5-re, de rögtön jött erre a hazai válasz. A harmadik negyedben ismét három gólt lőttünk, de a hazaiak is, így kétgólos vereséggel zártuk a 2020–2021-es idény első OB I.-es összecsapását.

Szombaton 19 órakor a Pécset fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. Szurkolóink bejöhetnek a találkozóra, a belépő 900 forint, a kihelyezett fertőtlenítők használata, valamint a maszkviselés az uszoda egész területén kötelező lesz.

Forrás: szentesivk.hu, Archív fotó: Vidovics Ferenc



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor

Magabiztos győzelem Koszovó ellen

Szabó Viktor

Meccsnap: Szoboszlaiék történelmi mérkőzéssel folytathatják pazar sorozatukat

Szabó Viktor