Nagymágocs

Elindult a tűzoltószertár tetőcseréjének kivitelezése Nagymágocson

Elindult a Nagymágocs Nagyközségi Önkéntes Tűzoltó Egyesület szertárának tetőcseréje, mely az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatásával valósul meg a külső felújítás utolsó elemeként – adta hírül közösségi oldalán Szebellédi Endre Nagymágocs polgármestere.

“Ezt követi következő hónapban a központi fűtésrendszer kialakítása, és a belső tereknek a renoválása. Az egyesület támogatása nem hiábavaló, a Tűzoltó Egyesület folyamatosan bizonyítja a vállalt tevékenysége elvégzésével a nagymágocsiak iránti elkötelezettségét, legyen szó tűzesetről, vagy kárelhárításról, közösségi rendezvényekről. Általánosságban elmondható, hogy a civil egyesületek működése akkor tekinthető tökéletesnek, ha a vállalt feladatuk mellett valódi közösségi életet is biztosítanak az egyesület tagjainak és mindenkinek, aki érdeklődik a tevékenységük iránt. A Tűzoltó Szertár fejlesztése lehetőséget biztosít közösségi térként programok szervezésére, az egyesületi élet kiteljesedésére.”

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elkészült a székkutasi út

cs3_admin

Parkoló újul meg Nagymágocson

cs3_admin

Összefogással újult meg a szarvasi dűlőút Nagymágocson

cs3_admin

Felújításra került a második világháborús emlékmű Nagymágocson

cs3_admin

Egy polgárőr figyelmessége mentett meg egy lakóházat a tűztől Nagymágocson

cs3_admin

Forgalmi rend változás Nagymágocson

cs3_admin

A nagymágocsi általános iskolában 1 hétig digitális oktatásra állnak át a koronavírus miatt

cs3_admin

Bezár az óvoda és a bölcsőde 14 napra Nagymágocson

Endre Araczki

Klímák kerültek beszerzésre az orvosi praxisok számára Nagymágocson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább