Nagymágocs

Elindult a tűzoltószertár tetőcseréjének kivitelezése Nagymágocson

Elindult a Nagymágocs Nagyközségi Önkéntes Tűzoltó Egyesület szertárának tetőcseréje, mely az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatásával valósul meg a külső felújítás utolsó elemeként – adta hírül közösségi oldalán Szebellédi Endre Nagymágocs polgármestere.

“Ezt követi következő hónapban a központi fűtésrendszer kialakítása, és a belső tereknek a renoválása. Az egyesület támogatása nem hiábavaló, a Tűzoltó Egyesület folyamatosan bizonyítja a vállalt tevékenysége elvégzésével a nagymágocsiak iránti elkötelezettségét, legyen szó tűzesetről, vagy kárelhárításról, közösségi rendezvényekről. Általánosságban elmondható, hogy a civil egyesületek működése akkor tekinthető tökéletesnek, ha a vállalt feladatuk mellett valódi közösségi életet is biztosítanak az egyesület tagjainak és mindenkinek, aki érdeklődik a tevékenységük iránt. A Tűzoltó Szertár fejlesztése lehetőséget biztosít közösségi térként programok szervezésére, az egyesületi élet kiteljesedésére.”

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Érdeklődés övezte a csillagészlelést Nagymágocson

tk_arpad

Távcsöves észlelés Nagymágocson

cs3_admin

II. Grillmesterek Éjszakája lesz Nagymágocson Mystery Gang koncerttel

cs3_admin

Tájékoztatás idős és kiszolgáltatott embereket érintő veszélyekről

cs3_admin

Nagymágocson megújul a járda a művelődési ház környezetében

cs3_admin

Folytatódnak a Magyar Falu Program fejlesztései – korszerűsítik a nagymágocsi egészségházat is

cs3_admin

Közösségi erőből felújításra került a nagymágocsi Turul-szobor

cs3_admin

Intézményparancsnok a nagymágocsi Gesztenyeliget Otthonban

cs3_admin

Nincs újabb beteg Nagymágocson

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább