Nagymágocs

Elindult a tűzoltószertár tetőcseréjének kivitelezése Nagymágocson

Elindult a Nagymágocs Nagyközségi Önkéntes Tűzoltó Egyesület szertárának tetőcseréje, mely az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatásával valósul meg a külső felújítás utolsó elemeként – adta hírül közösségi oldalán Szebellédi Endre Nagymágocs polgármestere.

“Ezt követi következő hónapban a központi fűtésrendszer kialakítása, és a belső tereknek a renoválása. Az egyesület támogatása nem hiábavaló, a Tűzoltó Egyesület folyamatosan bizonyítja a vállalt tevékenysége elvégzésével a nagymágocsiak iránti elkötelezettségét, legyen szó tűzesetről, vagy kárelhárításról, közösségi rendezvényekről. Általánosságban elmondható, hogy a civil egyesületek működése akkor tekinthető tökéletesnek, ha a vállalt feladatuk mellett valódi közösségi életet is biztosítanak az egyesület tagjainak és mindenkinek, aki érdeklődik a tevékenységük iránt. A Tűzoltó Szertár fejlesztése lehetőséget biztosít közösségi térként programok szervezésére, az egyesületi élet kiteljesedésére.”


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Farkas Sándor: a magyar agrárium elismertsége soha nem volt olyan jó, mint jelenleg

tk_arpad

Átadták az Idősbarát Önkormányzat Díjakat – Nagymágocs és Sándorfalva is a díjazottak között

tk_arpad

Épül az új piacépület Nagymágocson

tk_arpad

Megújul három tanterem a nagymágocsi iskolában

tk_arpad

Megújult az iskola tornaterme Nagymágocson

cs3_admin

Megkezdődik a közvilágítás korszerűsítése Nagymágocson

cs3_admin

Grillparty és chili evő verseny Nagymágocson

cs3_admin

Újabb járdaszakasz újul meg Nagymágocson

cs3_admin

Országos elismerés a Nagymágocsi Polgárőr Egyesületnek és Nagymágocsnak

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább