Kistelek

Ötvenen Kistelekről

Zsótér Donát kisteleki születésű labdarúgó közbenjárásának köszönhetően egy 50 fős kisteleki szurkolói tábor nézhette meg a vasárnap esti bajnoki rangadót, élőben Budapesten.

27 gyerekkel és 23 felnőttel indult útnak vasárnap délután a szurkolói kis csapat Kistelekről, a Kispest Honvéd-Kisvárda labdarúgó mérkőzésre. Az indíttatást most, is mint a múltban Zsótér Donát személye szolgáltatta, hiszen a kisteleki születésű sportoló a nyáron igazolt át a piros-fekete színben játszó fővárosi csapathoz. A KITE labdarúgói személyesen is ismerik „Donit” szinte minden nyári tábor vendége és egyben segítője is a kisteleki egyesületnek. A vasárnapi bajnoki mérkőzésre az Ő közbenjárásának köszönhetően, mind a felnőttek illetve a gyerekek is kedvezményes jegyekkel nézhették meg a nem igazán gyors ütemű mérkőzést. Óriási élmény ez ekkora gyerekek és a felnőttek számára egyaránt. A mérkőzés 1-2-es hazai vereséggel zárult, a „B” közép pedig hangot is adott az elégedetlenségének. Ennek ellenére a kispesti játékosok, nagyon sportszerűen megköszönték szurkolóiknak a biztatást. Donát természetesen elindult a kisteleki tábor felé, miközben egyes drukkerek nem tudván miért is jön a lelátó felé egy személyben, számon kérték a vereséghez vezető okokat. Egy igazi sportembernek helyén van a szíve, és tudja, hol vannak a gyökerei. Bár a vereséget bizton sokáig elemzik még a kispesti szakemberek, de számunkra, Donát nem csak labdarúgásból, de emberségből is jelesre vizsgázott. A késő esti indulást megelőzően, most, is mint minden alkalommal, személyes ajándékkal köszönték meg a KITE labdarúgói, és a két szervező: Czeigersmidt Roland és Dancsok Csaba a kivételes lehetőséget.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Az akadályhajtással zárult a kisteleki lovas szakmai napok programja

cs3_admin

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Kisteleken is megszentelték az új kenyeret

cs3_admin

Kitüntetést kapott a kisteleki járás főállatorvosa

cs3_admin

Hollywoodi lovas kaszkadőr és világbajnok hajtók a kisteleki vásártéren

cs3_admin

Idén is megszentelték a kenyeret a kisteleki Tündérkertben

cs3_admin

Szolgálnak-Védenek!

tk_arpad

Véget ért a Térzene Program Kisteleken

tk_arpad

Ingyenes lomtalanítás és elektronikai hulladékgyűjtés lesz Kisteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább