Vélemény

Jocó bácsi világa: “minden iskolának van egy járványügyi szabályzata”

“Nagyon szépen és tisztelettel kérek mindenkit, ne küldjön nekem senki semmiféle Covid konferenciás, maszktagadós, világméretű összeesküvéses, mindent bizonyító képet, cikket, videót, linket, mert egyrészt úgysem fog meggyőzni engem, másrészt nincs időm vitatkozni. Én sem akarlak meggyőzni, te se tedd kérlek!
Viszont minden iskolának van egy járványügyi szabályzata, speciális eljárásrendje, amit igenis minden diáknak, tanárnak, szülőnek be kell tartania! Felesleges feszkó ágálni ellene. Ma számos helyen szembesültek a tanárok azzal, amikor egy diák megtagadja a lázmérést, mert az anyukája szerint szkennelik az agyát, megtagadta a fertőtlenítőt, mert az anyukája szerint nincs vírus, stb. Ezt ne csináljuk már!
Elfogadom, ha a szülő ezt gondolja, joga van hozzá. De mi pedig nem ezt gondoljuk. És mindent megteszünk, hogy a gyerekeket megóvjuk, amennyire tudjuk. Viszont az nem tesz jót, ha a néhány diák hergeli a többit, mert a szülei konteósok. Nem. Ezt nem tesszük.
És igen, ha a szülei így gondolják, nyugodtan tartsák otthon a gyereket, lehet tanítani otthon – mondjuk akkor ne várja el, hogy a tanárok pluszban foglalkozzanak vele is -, és lehet egyetnemérteni, majd a megfelelő gyermekvédelmi hatóságokkal el lehet számolni ezzel. Viszont ha ezt nem akarja, akkor fogadja el, hogy ha a gyereke iskolába jön, akkor a szabályok rá is vonatkoznak. Igen, lehet lázmérés, beteg gyerek esetén elkülönítés, van fertőtlenítés, van távolságtartás, adott esetben és helyen van maszk. Ha egyetértek vele, ha nem. Tényleg felesleges…
Köszönöm!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: Együtt újra sikerülni fog

cs3_admin

Hámori Tamás: Micsoda különbség!

cs3_admin

Szlávik János: Nem hiszek abban, hogy a vírus gyengébb lenne

cs3_admin

Varga Mihály: A kormány legfontosabb feladata az, hogy gazdaságilag garantálja az ország működőképességét

cs3_admin

Szentesi Zöldi László: Tőmondatok

cs3_admin

Gregor Bernadett: Értünk senki nem vonult az utcára. Értünk senki nem tüntetett.

cs3_admin

Tibi Atya: A tüntető színészek 5 arcpirító hazugsága

cs3_admin

Dömötör Csaba: Az elvek elfogytak, csak a hataloméhség maradt

cs3_admin

Hámori Tamás: Úgy tűnik, tényleg van, aki csak azt hiszi el, amit saját maga érez

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább