Vélemény

Jocó bácsi világa: “minden iskolának van egy járványügyi szabályzata”

“Nagyon szépen és tisztelettel kérek mindenkit, ne küldjön nekem senki semmiféle Covid konferenciás, maszktagadós, világméretű összeesküvéses, mindent bizonyító képet, cikket, videót, linket, mert egyrészt úgysem fog meggyőzni engem, másrészt nincs időm vitatkozni. Én sem akarlak meggyőzni, te se tedd kérlek!
Viszont minden iskolának van egy járványügyi szabályzata, speciális eljárásrendje, amit igenis minden diáknak, tanárnak, szülőnek be kell tartania! Felesleges feszkó ágálni ellene. Ma számos helyen szembesültek a tanárok azzal, amikor egy diák megtagadja a lázmérést, mert az anyukája szerint szkennelik az agyát, megtagadta a fertőtlenítőt, mert az anyukája szerint nincs vírus, stb. Ezt ne csináljuk már!
Elfogadom, ha a szülő ezt gondolja, joga van hozzá. De mi pedig nem ezt gondoljuk. És mindent megteszünk, hogy a gyerekeket megóvjuk, amennyire tudjuk. Viszont az nem tesz jót, ha a néhány diák hergeli a többit, mert a szülei konteósok. Nem. Ezt nem tesszük.
És igen, ha a szülei így gondolják, nyugodtan tartsák otthon a gyereket, lehet tanítani otthon – mondjuk akkor ne várja el, hogy a tanárok pluszban foglalkozzanak vele is -, és lehet egyetnemérteni, majd a megfelelő gyermekvédelmi hatóságokkal el lehet számolni ezzel. Viszont ha ezt nem akarja, akkor fogadja el, hogy ha a gyereke iskolába jön, akkor a szabályok rá is vonatkoznak. Igen, lehet lázmérés, beteg gyerek esetén elkülönítés, van fertőtlenítés, van távolságtartás, adott esetben és helyen van maszk. Ha egyetértek vele, ha nem. Tényleg felesleges…
Köszönöm!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor