Baks

Családi nappal ünnepelt Bakson a kuckó biztos gyerekház

Az eddigi legnagyobb önálló rendezvénnyel ünnepelte meg a Bakson a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház, fennállásának második évfordulóját, ahol a családok, minden programot ingyenesen látogathattak.

Fennállásának 2 évfordulóját nagyszabású családi nappal ünnepelte meg Bakson a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház, amely nagyobb volumenű felújításon esett át a közelmúltban. Idén július 17-én már, az új eszközök, bútorok és játékok várták a kíváncsi gyerekeket. Mind ezek mellett, névnapokat, születésnapokat és egyéb rendezvényeket is szerveznek, mint például az elmúlt napokban az „Ismerd meg Gyerekházunk!” elnevezésű rendezvényt. A résztvevők előzetes regisztrációt követően logóval ellátott pólót is kaptak. A nap folyamán fellépett a Hétmérföldes együttes, csillámtetoválással, ugráló várral, arcfestéssel, vattacukorral, jégkrémmel és frissítő italokkal várták az érdeklődő családokat. Balogh Gábor szakmai vezető és Lantos Anita szakmai munkatárs is elégedetten nyilatkozott erről az intézmény életében eddigi legnagyobb önálló rendezvényről, hiszen a településen élő családok mindent ingyen vehettek igénybe, így külön öröm számukra, hogy a gyerekek amellett, hogy kellemesen szórakoztak mindent kipróbálhattak és megkóstolhattak.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Késsel és husángokkal esett egymásnak 25 ember Bakson

cs3_admin

Jó ütemben halad a bérlakások építése Bakson

cs3_admin

Eszem-iszom, dínom-dánom a baksi töpörtyű fesztiválon

cs3_admin

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Szervezett oltási nap Bakson

cs3_admin

Felavatták a Levelényi utat

cs3_admin

Átadták a felújított iskolai konyhát Bakson

cs3_admin

Fejlesztik a műfüves pálya környékét Bakson

cs3_admin

Új parkolók épülnek Bakson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább