Baks

Családi nappal ünnepelt Bakson a kuckó biztos gyerekház

Az eddigi legnagyobb önálló rendezvénnyel ünnepelte meg a Bakson a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház, fennállásának második évfordulóját, ahol a családok, minden programot ingyenesen látogathattak.

Fennállásának 2 évfordulóját nagyszabású családi nappal ünnepelte meg Bakson a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház, amely nagyobb volumenű felújításon esett át a közelmúltban. Idén július 17-én már, az új eszközök, bútorok és játékok várták a kíváncsi gyerekeket. Mind ezek mellett, névnapokat, születésnapokat és egyéb rendezvényeket is szerveznek, mint például az elmúlt napokban az „Ismerd meg Gyerekházunk!” elnevezésű rendezvényt. A résztvevők előzetes regisztrációt követően logóval ellátott pólót is kaptak. A nap folyamán fellépett a Hétmérföldes együttes, csillámtetoválással, ugráló várral, arcfestéssel, vattacukorral, jégkrémmel és frissítő italokkal várták az érdeklődő családokat. Balogh Gábor szakmai vezető és Lantos Anita szakmai munkatárs is elégedetten nyilatkozott erről az intézmény életében eddigi legnagyobb önálló rendezvényről, hiszen a településen élő családok mindent ingyen vehettek igénybe, így külön öröm számukra, hogy a gyerekek amellett, hogy kellemesen szórakoztak mindent kipróbálhattak és megkóstolhattak.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Megújult a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekháznak helyt adó önkormányzati épület

cs3_admin

Átadásra került Bakson a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház felújított épülete (képgalériával)

cs3_admin

Nyolcezer tő virággal díszítik majd Balástyát

cs3_admin

Megújul a Gondozási Központ Bakson

cs3_admin

Újabb évtizedes álom valósul meg Bakson

cs3_admin

Mászófal is lesz a baksi óvodában

cs3_admin

Körbálák égtek Bakson

cs3_admin

Minden háztartásban lesz mosható arcmaszk Bakson

cs3_admin

Hagyományőrző bál Bakson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább