Belföld

Válaszd a hazait!

Elindította a kormány a magyar termékeket népszerűsítő új kampányát, amelynek célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a jó minőségű hazai termékekre. Ezek vásárlásával ugyanis a magyar munkahelyeket is meg lehet védeni. A Válaszd a hazait! című kampányfilm emlékeztet rá, hogy a gazdák a veszélyhelyzetben is el tudták látni az országot élelemmel, a járvány idején tapasztalt összefogásra pedig ezután is szükség lesz.

A hazai termelők nem dolgoznak hiába, a tapasztalatok szerint ugyanis a vásárlók inkább a hazai termékeket választják, ha tehetik.

Az egyik legnagyobb magyar üzletlánc boltjában sok zöldségen piros-fehér-zöld matrica is jelzi, hogy magyar termék. A vásárlók azt mondják: a hazai sokszor finomabb.

Válaszd a hazait!

Válaszd a hazait!

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2020. augusztus 24., hétfő


Azért, hogy még népszerűbbé tegyék a hazai termékeket, a kormány Vadászd a hazait címmel indított kampányt. A kampányban többek között arra szeretnék felhívni a magyarok figyelmét, hogy a hazai gazdák a járvány idején is ellátták az országot élelemmel.

A kampányról pénteken Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is beszélt. Hangsúlyozta: magyar áruk választása a magyar munkahelyeket is védi.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Nyugodt, meleg időben bízhatunk

cs3_admin

Orbán Viktor: Együtt újra sikerülni fog

cs3_admin

Megkezdi őszi ülésszakát a parlament

cs3_admin

A Fidesz jelöltje nyerte az izsáki időközi polgármester-választást

cs3_admin

A jövő hét második felében fordul ősziesebbre az időjárás

cs3_admin

Válasszuk a hazait, ezzel magyar munkahelyeket támogatunk és védjük a környezetet

cs3_admin

Ingyenesen bejárható a történelmi Magyarország is a hétvégén

cs3_admin

Hat hónappal meghosszabbítja a kormány a hitelmoratóriumot

cs3_admin

Célegyenesben a családi gazdasági rendszer átfogó reformja

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább