Csongrád

Csongrádon értékesítik a Mámai kompátkelő épületét

Csongrád Városi Önkormányzat  nyílt árverés útján értékesítésre hirdeti meg a csongrádi 0603/2 hrsz.-ú, Tisza parti ingatlanát.

Az ingatlan kikiáltási ára: 5.000.000 Ft + ÁFA

Az ingatlan lírása: Az ingatlan 1 hektár 473 m2, kivett töltés megnevezésű terület, amelyen áll egy korábban kompházként (Mámai kompátkelő) funkcionált épület, önálló elektromos áram lekötéssel. A kompház az élő Tiszától 40 m-re helyezkedik el egy természetes magaslaton, árterületi, erdős környezetben. A felújításra szoruló ingatlan alkalmas horgásztanyának, pihenőháznak, szabadidő eltöltésére. Az ingatlan műútról jól megközelíthető.

Az árverés helye és ideje, árverési feltételek:

Az árverés helye: Polgármesteri Hivatal, Fejlesztési és Üzemeltetési Iroda, 6640 Csongrád, Kossuth tér 7., 105. szoba

Az árverés ideje: 2020. szeptember 4. (péntek) 10 óra

  • Árverési feltétel: Az árverés megkezdése előtt a részvétel feltételeként 200.000 Ft összegű bánatpénzt kell Csongrád Városi Önkormányzat 11735050-15354721 számú számlájára történő átutalással letétbe helyezni, vagy az árverés megkezdése előtt az önkormányzat házipénztárában befizetni.
  • Az árverést a legkedvezőbb vételárat ajánló licitáló nyeri. A sikertelen licitálók részére a befizetett bánatpénzt az árverés befejezése után visszafizetésre kerül, míg a nyertes árverezőnek a szerződés határidőben való megkötése esetén a vételárba beszámítást nyer.
  • A győztes árverezőnek vállalnia kell, hogy az árverést követő 8 napon belül az önkormányzattal adásvételi szerződést köt, továbbá 8 napon belül megfizeti az eladó részére a teljes vételárat. Amennyiben e határidőben szerződéskötésre nem kerül sor, és határidőben a vételár nem kerül befizetésre, úgy a győztes árverező a bánatpénzt elveszíti, az önkormányzat mentesül a szerződéskötési kötelezettség alól.

Egyéb feltételek:

–   Az árverésen csak a licitáló és/vagy írásban meghatalmazott képviselője vehet részt.

– Nem tehet érvényes ajánlatot, akinek Csongrád Város Önkormányzatával szemben bármilyen lejárt tartozása van.

Bővebb információval a Fejlesztési és Üzemeltetési Iroda áll rendelkezésre (tel.: 63/571-981, 20/777-8338, email cím: csongrad@csongrad.hu).

forrás: csongrad.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Csavarog a Mikulás Csongrádon

cs3_admin

Azonosították a rendőrök a verekedő tinilányokat Csongrádon

cs3_admin

Karácsonyi angyalok Csongrádon

cs3_admin

Cseri Gábor alpolgármester gyújtotta meg az első gyertyát Csongrád adventi koszorúján

cs3_admin

Nyárra megújul a Körös-toroki strand

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Csütörtöktől kötelező a maszkhasználat Csongrád nagyobb közterületein

cs3_admin

Két autó ütközött Csongrádnál, a 451-es főúton (képgalériával)

cs3_admin

Csütörtöktől kötelező lesz a maszkhasználat Csongrád forgalmas közterületein

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább