Vélemény

Hámori Tamás: Érdekesen működik…

“Érdekesen működik néhány vérellenzéki fideszfób honfitársunk világlátása.
Nem arra gondolok, hogy valaki azt véli, jó lenne egy mixelt, összekevert népesség, hadd jöjjenek a derék migránsok. Ez szíve joga. Nem arra gondolok, hogy úgy véli, jó lenne egy Európai Egyesült Államok. Ez is szíve joga.
VISZONT!
Tegyük fel, van nekem egy kutyapanzióm! Aztán elrontok pár dolgot. Hagyom a kutyusokat elpusztulni. Majd elmondok egy bátor beszédet. Amelyben elismerem, hogy csúnyán hibáztam. “Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.” Elismerem, hogy nem csináltam semmit. “úgy tettünk, mint aki kormányoz”. És elismerem, “hazudtunk reggel, éjjel meg este”
Ezek után rám bízná bárki a kutyusát?
A nyilvánvaló, a valóság látszatára sem ügyelő hazugságok engem ellenzéki szimpatizánsként nagyon zavarnának. Amikor Kórózs Lajos és társai már arra sem figyelnek, hogy legalább első blikkre megálljon a meséjük, az ugyanis a saját híveik hülyének nézése. Azt üzeni, ti úgysem kontrolláltok semmit ami tőlünk jön, kritika nélkül, lelkesen ismételgetitek, terjesztitek. Aki meg netán utánanéz, az úgysem a barátunk.
Leírok konkrét tényeket. A derék kommentelő válasza: ÉN (én, HT) bedőlök a “göbbelsi propagandagépezetnek. És “ezért tart itt az ország”.
Tehát nem az a hazug propaganda, hogy nem ülésezik a parlament. Nem az, hogy egy beteges hazudozót, aki életében nem volt mentőtiszt (meg orvos sem, amit pár éve ugyanő hazudott…) nagyszerű asszonynak, az igazság letéteményesének mutatnak. Nem az, hogy nálunk halnak meg legtöbben. Ami sem abszolút számban, sem százezer főre vetítve nem igaz. További gyöngyszem, hogy ugyanezek a fóbiások állítják azt is, nem igaz a járvány, azt csak OV találta ki, hogy diktátor legyen. Megvan? Nincs is járvány, de nálunk szedi a legtöbb áldozatot. És még ez sem zavarja őket! Ismétlem: Nektek így is jó, aki elgondolkodik, az meg ellenség, fideszbirka, és kész.
Nem az, hogy a “szegény magyarok” nem juthatnak el a Balatonra. (Miközben tucatszám van szabadstrand, és akár 5-7 ezer forintért elfogadható szállás. Kipróbáltam.) Nem. A “göbbelsi” propaganda az, ha megmutatom, hogy hülyeségeket terjesztenek. Csúnya vagyok. És “ezért tart itt ez az ország”.
Ami azt illeti, utóbbi igaz. Szerencsére többen vagyunk, akik nem dőlnek be ezeknek, és a többi, fel nem sorolt butaságnak.
Tisztázzuk! Soha nem állítottam, hogy Orbán Viktor és munkatársai tökéletesek. Nyilván nem. Emberek, tévedhetnek, hibázhatnak. De nézzük meg, hol is tart ez az ország! 2010 – 2020:
A minimálbér majd’ kétszeresére nőtt. Az SZJA 17-32% helyett 16%. Egy sor termék ÁFA tartalma 5%-ra csökkent. Ami így az állam helyett a vevő vagy a kereskedő zsebében marad. Utóbbi sem baj, a boltos így több pénzt fordíthat fejlesztésre, munkabérre.
A nyugdíjak reálértéke legalább is szinten maradt. Magamról tudom, valójában nőtt. És ez még erősebb lesz, a 13. nyugdíj visszaépítésével.
Hát itt tart ez az ország.
Ja, és ki a szellemi vezető az ellenzékben? Eltalálták. A kutyáját nyilván senki nem bízná rá. És az országot?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Non avere paura

cs3_admin

Dopeman: Hallgass a Fideszre!

cs3_admin

Kovács István: A konzervatív közösség ereje nagyobb, mint gondolnánk

tk_arpad

Deák Dániel: Fidesz-győzelem Borsodban: már a főpróbán elbukott az ellenzéki összefogás

cs3_admin

Bagdy Emőke: A gyereket is toleranciára kell nevelni, viszont ezt nem óvodáskorban kell megtenni

cs3_admin

Galló Béla: Jön a Főnök

cs3_admin

Hámori Tamás: Metamorfózis

cs3_admin

Deák-Sárosi László: Azonnali rendszerváltásra van szükség a filmművészetben!

cs3_admin

Kovács Zoltán: Komolyan aggódom a német sajtószabadságért!

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább