Vélemény

Pozsonyi Ádám: Juj, mit mondott Feró?

„»Feró eladta magát«. Ezt úgy pár havonta ellövik az utóbbi időben, meg hogy Fidesz-nyalonc. Mármint ellenzéki újságírók és lelkes kommentelők teszik ezt. Általában olyan emberek, akik Bárdos Deák Ágnes (Kontroll Csoport) Magyar Narancsban megjelent hatalomtámogató írásait, vagy Wahorn András (A. E. Bizottság) olcsó tévéshow-kban való ripacskodásait idegen érdekek mentén helyénvaló és természetes dolognak tartják.

Szóval Ferón gúnyolódik a 444 (pontosabban uszít ellene, bár vélhetően ez őt nem különösebben izgatja). Egy HVG-interjúból szed ki részleteket, s tálalja a közönség szája ízének megfelelően. (»Nagy Feró szerint nem lehet Mészáros Lőrinc ellen lázadni, mert az csak egy tehetséges ember«, 2020. júl. 7.)

»Arra a kérdésre, hogy egy rendes rockzenésznek ez ellen tiltakoznia kell-e, mert hát mi köze az államnak a rockzenéhez, az énekes azt válaszolta, hogy…«

És itt álljunk csak meg.

A tipikus libsi hazudozás egyik visszatérő eleme, hogy »az állam« ne szóljon bele. Meg hogy valami »független« az államtól. (Ha igen, az jó, ha nem független tőle, az rossz, tehát áruló, eladta magát, blablabla.)

Holott így kéne nézni a dolgot:

Hatalmi erő ne szóljon bele! Hatalmi erőtől független. Így kéne megközelíteni, és ezt kéne mondani. Ne az állam ne szóljon bele, hanem senki. Tehát se cégek, se ideológiák, se külföldi alapítványok, se pénzemberek. Nem beszélve az idegen államokról.”Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Kovács András: Miért gyűlöli a baloldali ellenzék a vidéki embereket?

cs3_admin

Bálint Botond: Az apokalipszis négy lovasa

cs3_admin

Dopeman: Miért nyeri Orbán a választásokat?

cs3_admin

Kocsis Máté: Az utcai vérontást látja alternatívának a nyolcadik kerület déká-momentumos képviselője

cs3_admin

Bayer Zsolt: Egy kétéves kislány élete

cs3_admin

Jeszenszky Zsolt: Most mit rinyálnak itt ezek a zenészek…?

cs3_admin

Kardos Gábor: A Fidesznek egyáltalán nem volt érdeke, hogy az Index-szerkesztőség felmondjon

cs3_admin

Megadja Gábor: A pusztítás megváltástana

cs3_admin

Dopeman: Miért nem lehet egyszerűen gratulálni? Az ellenzék is olyan, mint a zeneipar…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább