Szentes

Farkas Sándor sajtótájékoztatót tartott országos és a választókerületet érintő aktuális témákban (videóval)

Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes július 8-án Szentesen, a Páterházban országos és a választókerületét érintő aktuális témákban tartott sajtótájékoztatót.

Országos témák közül a először a járványügyi helyzet időszerű kérdéseiről, és az jövő évi költségvetésről számolt be Farkas Sándor. A 2021. évi költségvetésről kijelentette, hogy a kormány továbbra is a családvédelemre, gazdaságvédelemre épít, folytatják a 2010-ben megkezdett gazdaságpolitikát, amelynek köszönhetően többlettámogatást tudnak biztosítani az egészségügynek, az oktatásnak, a nyugdíjasoknak, a szociális szférának, a kultúrának és a családoknak is.

A térségbe számtalan új beruházás érkezett és érkezik, ezek közül kiemelte, hogy Szentesen új múzeumi kiállítóhely létesülhet, valamint a a készülő színházzal kapcsolatban is folynak egyeztetések, amellyel komoly kulturális élet indulhat be . Csongrádon lesz az ország öt agrár-szakképzési centrumának egyike, a kisebb települések a Magyar Falu programban vehetik igénybe a fejlesztési lehetőségeket.

Szóba került a a 451-es út fejlesztése is, amelynél elmondta, hogy tervek már elkészültek az út felújításara és egy biztonságos kerékpáros átkelőre. Valószínű, hogy a több tízmilliárdos nagyságrendű felújítás 2021-ben kezdődhet el.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

A szentesi Bertók Róbert az ökölvívók új szövetségi kapitánya

cs3_admin

Államtitkári látogatás a szentesi színházban

cs3_admin

Összehordott szemét égett Szentesen

cs3_admin

Apa és kiskorú gyermeke sérült meg, amikor felborultak autójukkal Szentesnél

cs3_admin

A hétvégén rendezik meg a XVII. Diapolo Kupát Szentesen

cs3_admin

Letartóztatták a szentesi nő feltételezett gyilkosát

cs3_admin

Miből lesz a cserebogár, avagy egy kis gólya születése

cs3_admin

Szalmabála égett Szentesen

cs3_admin

Átadta az olasz hatóság Magyarországnak a szentesi nő megölésével gyanúsított férfit

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább