Szentes

Farkas Sándor sajtótájékoztatót tartott országos és a választókerületet érintő aktuális témákban (videóval)

Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszterhelyettes július 8-án Szentesen, a Páterházban országos és a választókerületét érintő aktuális témákban tartott sajtótájékoztatót.

Országos témák közül a először a járványügyi helyzet időszerű kérdéseiről, és az jövő évi költségvetésről számolt be Farkas Sándor. A 2021. évi költségvetésről kijelentette, hogy a kormány továbbra is a családvédelemre, gazdaságvédelemre épít, folytatják a 2010-ben megkezdett gazdaságpolitikát, amelynek köszönhetően többlettámogatást tudnak biztosítani az egészségügynek, az oktatásnak, a nyugdíjasoknak, a szociális szférának, a kultúrának és a családoknak is.

A térségbe számtalan új beruházás érkezett és érkezik, ezek közül kiemelte, hogy Szentesen új múzeumi kiállítóhely létesülhet, valamint a a készülő színházzal kapcsolatban is folynak egyeztetések, amellyel komoly kulturális élet indulhat be . Csongrádon lesz az ország öt agrár-szakképzési centrumának egyike, a kisebb települések a Magyar Falu programban vehetik igénybe a fejlesztési lehetőségeket.

Szóba került a a 451-es út fejlesztése is, amelynél elmondta, hogy tervek már elkészültek az út felújításara és egy biztonságos kerékpáros átkelőre. Valószínű, hogy a több tízmilliárdos nagyságrendű felújítás 2021-ben kezdődhet el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Százéves a szentesi iparszerű baromfifeldolgozás

tk_arpad

Halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsmában

tk_arpad

Elképesztő hajkreációval nyert a szentesi Berkecz Lilla

cs3_admin

Kapálógépet, kerékpárt, láncfűrészt lopott egy szentesi tolvaj

tk_arpad

Kulturális örökség napjai – Nyílt napokkal és történelmi sétákkal is várják az érdeklődőket Szentesen, Szegeden és Csongrád-Csanád megyében

tk_arpad

Csallány Gábor dédunokája járt Szentesen

tk_arpad

Műtrágyát szállító traktornak ütközött egy kamion Szentesnél

cs3_admin

Indul Zene-Világ-Zene sorozat új évada

tk_arpad

Háromszorosára nőtt a vidékfejlesztésre rendelkezésre álló forrás nagysága

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább