Kistelek

Zsótér Donát és Ádám Martin a KITE „táborában”

Elkezdődött a hagyományos nyári foci tábor a KITE egy hetes szervezésében. A reggeli órákban a közel 50 gyerek, a bemelegítés után technikai elemek gyakorlásával töltötte a még viszonylag hűvös időszakot, majd az országok megnevezése után egy úgynevezett mini EB játszottak a srácok.

A meccsek hevében érkezett meg az első várva-várt vendég, a Kaposvár egyik meghatározó támadó játékosa, Ádám Martin. A sport pályafutását Forráskúton kezdő játékost, kitörő örömmel fogadták a gyerekek, aki nem győzött válaszolni a feltett kérdésekre. A labdarúgótól megtudtuk, hogy jelenlegi csapatában nagyon jól érzi magát, bár a Korona vírus által előidézett karantén őket is megviselte. Ezt az időszakot, 5 héten át otthoni futással töltötték, majd az újrakezdés után, 1 hónap leforgása alatt. 7-8 mérkőzést is játszottak, ami nagyon megterhelő volt. Most 1 hetes pihenő időszak következik, majd 4 hét múlva ismét indul a bajnokság. Arra a kérdésre, hogy milyen távoli célok motiválják, a rendkívül szerény, és közvetlen játékos, elmondta, hogy soha sem motiválta, a külföldre jutás gondolata, annál is inkább, mivel nemrégen született kisfiával és a családjával szeretné a foci mellett a lehető legtöbb időt eltölteni. Martin még szinte el sem köszönt, máris megérkezett, a kistelekiek hatalmas kedvence, Zsótér Donát, akit már szintén, nagyon vártak a gyerekek. A jelenleg még az Újpest FC színeiben játszó középpályás egy, változásokkal és várakozással teli időszak előtt áll, de részleteket még nem árult el. A kis focisták, azonnal elmesélték, milyen házi bajnokságot rendeztek, és természetesen a legfurcsább kérdéseket tették fel. A beszélgetés végén, Donát nem bírta sokáig labda nélkül, azonnal beállt a gyerekekhez, akik teljesen természetesnek vették, hogy a „nagy gólok” királya köztük játszik. A hét folyamán érkezik még további nagynevű labdarúgó is Kistelekre, akik érkezését szintén óriási várakozás övezi a táborozók körében.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megújul a temető kerítése Kisteleken

cs3_admin

Folyamatban van az engedélyeztetés, újra megnyithat a kisteleki hulladékudvar

cs3_admin

Jól halad a kisteleki piac bővítése

cs3_admin

Új sikeres projekt indult Kisteleken

cs3_admin

Jó ütemben folynak az ipari szennyvíztisztító munkálatai Kisteleken

cs3_admin

Bővül a kisteleki piac

cs3_admin

Az akadályhajtással zárult a kisteleki lovas szakmai napok programja

cs3_admin

Kisteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Ötvenen Kistelekről

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább