Sport

Rebrov az év edzője

Idén 7 kategóriában hirdet(ett) győztest az MLSZ (az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj) a rendhagyó RangAdó Díjátadón.

A kategóriák végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, hiszen minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 jelöltre kategóriánként. Kivétel ez alól az év játékvezetője, a gólkirály és a Fair Play-díj, míg az év góljára a szurkolók szavazhattak az M4 Sport honlapján. A női kategóriákban idén nem osztanak díjakat, mivel a koronavírus-járvány miatt a Simple Női Ligában nem hirdettek végeredményt.

Rebrov az MLSZ díjátadóján Nyilasi Tiborral

Idén nem az immáron hagyományosnak mondható gála keretében kerülnek átadásra a díjak, hanem az M4 Sport stúdiójában. A 7 kategória győzteseire az M4 Sport szerdán 19 órakor, illetve csütörtökön és pénteken 21 órakor kezdődő műsoraiban derül fény, a győztesek pedig az FTC legendájától, Nyilasi Tibortól, az MLSZ elnökségének tagjától, a Szakmai Bizottság vezetőjétől vették át a díjakat. Szerda este az is kiderült, ki lett az Év edzője. Ebben a kategóriában a Ferencváros ukrán trénere, Sergei Rebrov lett a legjobb. A tavalyi szezon után ebben az idényben is megnyerte a magyar bajnokságot – akárcsak 2019-ben, 2020-ban is 13 pontot vertek a második helyezett MOL Fehérvárra.

Rebrov ráadásul nemcsak a bajnokságban vezette sikerre a Ferencvárost. Sikerült neki a kettős terhelést is jól kezelnie csapatával, ugyanis az ősszel bejutott az Európa Liga-csoportkörébe az FTC-vel, ahol mindössze egyszer kapott ki, négyszer döntetlent játszott, Moszkvában pedig megverte a CSZKA-t, így hét pontot szerzett, és az utolsó percekig harcban volt a továbbjutásért.

– Ez a csapatom díja, köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a Fradi sikeréhez. Ez volt a második szezonom, a második bajnoki aranyunk, örülök, hogy elismerték ezt – nyilatkozta Rebrov.

Sergei Rebrovnak ezúton is gratulálunk!

Forrás: twitter



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor