Belföld Csongrád

Csongrádi rendőrkapitánya lesz Jász-Nagykun-Szolnok megyének

Rádi Norbert vezeti tovább Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot. A rendőr ezredest a megyei közgyűlés hallgatta meg pénteken, az önkormányzat támogatta kinevezését.

A meghallgatás követően az újonnan megválasztott rendőrfőnök egyeztetett dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízottal is. Rádi Norbert közel negyed évszázada dolgozik a magyar rendőrségnél, korábban Hódmezővásárhely városi rendőrkapitányságát, majd a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot vezette.

Rádi a közgyűlésen elmondta, már májusban Jász-Nagykun-Szolnok megyében volt, megismerkedett a térség rendőrségével, amit jónak ítél. Úgy fogalmazott, ami bevált, azon nem kíván változtatni, így kisebb szervezeti változtatásokat hajt csak végre.

Ezzel együtt elbúcsúzik megyénktől dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok, aki a megüresedő Győr-Moson-Sopron Megyei kapitányság első embere lesz.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány, a közgyűlésen a távozó és az érkező parancsnokok munkáját is megköszönte. Mint mondta, eddigi feladatellátásuk alapján mindketten alkalmasak, érdemesek az új posztra.

Forrás: JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet, fotó: Facebook/Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Sok lesz a napsütés, de nagy hőségre nem kell készülni a jövő héten

cs3_admin

Beutazási korlátozásokról döntött a kormány

cs3_admin

Két autó ütközött Csongrádon

cs3_admin

A Magyar falu programra jövőre több mint 250 milliárd forint jut

cs3_admin

AM: hétfőn indul a 25 milliárd forintos válságkezelő támogatási csomag második üteme

cs3_admin

Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése

cs3_admin

Bökényi Művészeti Napok

cs3_admin

Orbán Viktor: Magyarország rendben van, a behurcolás a probléma

cs3_admin

Gulyás Gergely: nem zárható ki, hogy szigorítanak az intézkedéseken

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább