Mindszent

Adományokat gyűjtenek a mindszenti templom felújítására

A mindszenti templom felújítása elkezdődött. A munkálatok terv szerint haladnak. Sajnos a felújításra szánt összeg nem fedezi teljeskörűen az összes elvégzendő feladatot. A kivitelező a szerződés szerint a belső festést az ablak felső párkányáig végzi el. A mennyezet festésére 15 millió Forint opcionális ajánlatot adott. Erre a plébániának nincsenek forrásai – adta hírül a Mindenszentek Plébánia a közösségi oldalán.

A Facebookon megjelent felhívás szerint nem történhet az meg, hogy úgy vonul le a kivitelező, hogy félbe hagyja a templom belső festését, és majd egy későbbi időpontban, esetleg másik kivitelező újra felvonul és befejezi a munkát, jóval drágábban a dupla felvonulási és állványozási költségek miatt.

Keresik a lehetőséget, hogy a hiányzó összeget előteremtsék. Kérnek mindenkit, aki kicsit is szívén viseli Mindszent és benne a templom sorsát, hogy lehetőségeihez mérten szánjon valamekkora összeget a templom belső festésének befejezésére.
Adományukat a plébánia OTP 11735108-20001979 számú számlájára várják. Kérik, hogy a megjegyzés rovatba írják be az „adomány a templom felújítására” szöveget.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Mától újra jár a mindszenti komp

cs3_admin

Kigyulladt egy ház Mindszenten

cs3_admin

Kigyulladt egy magánház tetőszerkezete Mindszenten

cs3_admin

Szombaton újra nyit a mindszenti piac

cs3_admin

Újabb évtizedes álom valósul meg Bakson

cs3_admin

Tűz volt egy mindszenti családi házban

cs3_admin

Segítség ürügyén lopott meg négy fiatal egy idős nőt Mindszenten

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább