Csanytelek

Koszorúzás a Szent László Általános Iskolában

Csanyteleken múlt szombaton az iskola névadójának, Szent Lászlónak a szobrát koszorúzták meg László névnap alkalmából. Az eseményen az adományozók (Veres János, Dr. Lajkó Norbert, Majzik József) mellett Erhard Gyula polgármester, Tülkös Ferenc képviselő és az iskola pedagógusai vettek részt.

Az ünnepségen Szabó Ferenc köszöntője után az adományozók helyzetek el egy koszorút a lovagkirály mellszobra előtt, végül pedig néhány mécsest meggyújtva egy kötetlen beszélgetés keretében osztottak meg egymás között néhány gondolatot, többek között, hogy mit is jelenthet számunkra a szent lászlói örökség. Ennek tükrében, az iskola tagintézmény vezetője Szabó Ferenc, annak a reménynek is hangot adott mely szerint,a szent lászlói örökség nyomán a következetességet, a türelmet és a megértést ötvözve olyan rendszert tudnak kiépíteni, amelyben minden dolgozó és diák felelősségteljesen tudja, teszi a dolgát és idővel olyan szolgáltatásokat tudnak majd nyújtani, amelyek más települések diákjai számára is vonzóak lesznek, valamint az intézménybe járó rendkívül változatos és sajnos egyre hátrányosabb összetételű tanulók számára egy sikeres jövőt alapozhatnak meg.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Vajdasági testvértelepülése lett Csanyteleknek

cs3_admin

Karantén záró és csapatépítő tréninget tartottak Csanyteleken

cs3_admin

Helynév-történeti kirándulás Csanyteleken

cs3_admin

Rekord számú elsőáldozó Csanyteleken

cs3_admin

Elindult a horgászverseny sorozat Csanyteleken

cs3_admin

Elkészült a csanyteleki Nepomuki Szent János templom harmadik csillárja

cs3_admin

Ökoturisztikai fejlesztés a Csaj-tónál

cs3_admin

Virágosítottak és májusfát állítottak a csanyteleki Őszikék Nyugdíjas Egyesület tagjai

cs3_admin

Megújul a csanyteleki könyvtár

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább