Csanytelek

Koszorúzás a Szent László Általános Iskolában

Csanyteleken múlt szombaton az iskola névadójának, Szent Lászlónak a szobrát koszorúzták meg László névnap alkalmából. Az eseményen az adományozók (Veres János, Dr. Lajkó Norbert, Majzik József) mellett Erhard Gyula polgármester, Tülkös Ferenc képviselő és az iskola pedagógusai vettek részt.

Az ünnepségen Szabó Ferenc köszöntője után az adományozók helyzetek el egy koszorút a lovagkirály mellszobra előtt, végül pedig néhány mécsest meggyújtva egy kötetlen beszélgetés keretében osztottak meg egymás között néhány gondolatot, többek között, hogy mit is jelenthet számunkra a szent lászlói örökség. Ennek tükrében, az iskola tagintézmény vezetője Szabó Ferenc, annak a reménynek is hangot adott mely szerint,a szent lászlói örökség nyomán a következetességet, a türelmet és a megértést ötvözve olyan rendszert tudnak kiépíteni, amelyben minden dolgozó és diák felelősségteljesen tudja, teszi a dolgát és idővel olyan szolgáltatásokat tudnak majd nyújtani, amelyek más települések diákjai számára is vonzóak lesznek, valamint az intézménybe járó rendkívül változatos és sajnos egyre hátrányosabb összetételű tanulók számára egy sikeres jövőt alapozhatnak meg.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Átadták a Magyar Falu Programból felújított keresztet, haranglábat és urnafalat a csanyteleki temetőben (képgalériával)

tk_arpad

Eltűnés miatt keresnek egy 14 éves csanyteleki lányt

cs3_admin

Csanyteleken is kimutatták a koronavírus fertőzést

cs3_admin

Gaz, avar égett egy csanyteleki tanyán

cs3_admin

Vasárnap Csanytelekre három helyszínre is riasztották a hivatásos tűzoltókat

cs3_admin

Felújítási munkálatok indulnak a csanyteleki temetőben

cs3_admin

Hamarosan átadásra kerül Csanyteleken a felújított útszakasz

cs3_admin

Csanyteleken hangosbemondóval is tájékoztatják a lakosságot

cs3_admin

Felújítják Csanytelek főutcáját

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább